Marian Godină, despre polițiștii care și-ar dori să primească spor COVID: Dacă țipi acum că vrei și tu stimulent financiar, pentru mine ești un om lipsit de scrupule

Marian Godină, despre polițiștii care și-ar dori să primească spor COVID: Dacă țipi acum că vrei și tu stimulent financiar, pentru mine ești un om lipsit de scrupule
Polițistul Marian Godină, în izolare: „Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului” / Sursa foto: Facebook / Marian Godina
Publicat: 13/10/2020, 23:57

Polițistul Marian Godină a scris marți pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la discuțiile din ultima perioadă legate de sporurile acordate de Guvern unor categorii profesionale ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Marian Godină susține că și-ar fi dorit inițial să își prezinte părerea pe un grup de Facebook al polițiștilor, însă unele reacții negative ale colegilor săi l-au determinat să posteze mesajul pe propria pagină.

„Chiar voiam ca părerea asta să o postez doar pe un grup al polițiștilor, dar pentru că mi-au sărit unii colegi în cap pe acolo, am să o fac aici, că doar am propria pagină unde să-mi expun opiniile, nu am nevoie de grupurile lor de polițiști unde să-mi răspundă unii cu jigniri”, a scris Godină.

Chiar voiam ca părerea asta să o postez doar pe un grup al polițiștilor, dar pentru că mi-au sărit unii colegi în cap pe…

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 13 octombrie 2020

Marian Godină: Dacă țipi acum că vrei și tu stimulent financiar, pentru mine ești un om lipsit de scrupule și un îmbuibat care visează doar bani

Godină spune că unii dintre polițiști și-ar dori și ei să primească stimulente financiare din partea autorităților, însă subliniază că nu toți colegii săi doresc acest spor.

El adaugă că, dat fiind faptul că actuala criză provocată de pandemie a dus la închiderea multor afaceri, iar mulți români abia reușesc să se descurce din punct de vedere financiar, ar fi nedrept ca polițiștii, care nu au riscat să rămână fără salarii sau locuri de muncă, să ceară acum astfel de beneficii din partea Guvernului.

„În legătură cu stimulentul financiar pe care îl primesc medicii, pe care se pare că îl vor primi profesorii și la care tânjesc și unii polițiști, repet, unii polițiști, căci au fost destui care mi-au dat dreptate, am următoarea părere:

Dacă în țara în care pandemia a făcut ca unora să li se inchidă afacerile, unii au rămas fără job, alții abia mai au bani de chirie, iar alții au salariile mult diminuate ori au fost trimiși în șomaj, tu, politist care a mers la serviciu fără să fie trimis în șomaj, ți-ai luat salariul lunar, un salariu nu foarte mare, dar decent pentru România, țipi acum că vrei și tu stimulent financiar, pentru mine ești un om lipsit de scrupule și un îmbuibat care visează doar bani.
Haideți, băieți, bârfiți-mă acum liniștiți pe grupurile voastre. Bine că mi-am amintit că eu pot posta aici. Vă dați seama cum mă vor privi unii când voi merge la serviciu? Noroc că-s obișnuit. Ah, ce v-aș trimite eu pe unii la patron, să cereți stimulente de covid.

PS: au fost foarte mulți colegi care mi-au dat dreptate, ceea ce îmi lasă încă o speranță”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de lege pentru acordarea unui stimulent de risc personalului din învăţământ în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea noului coronavirus.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum a început revoluția rusă pe străzile Iașiului