„Melis” a fost ucisă de un elev de 17 ani de la Liceul Militar Craiova. Prietenul ei de 19 ani se zbate între viață și moarte

Publicat: 27/06/2023, 20:09
Actualizat: 27/06/2023, 22:26

„Melis”, cum o alintau prietenii, 14 ani, a fost ucisă de un puști de 17 ani, marți, în Grădina Botanică din Craiova, în plină zi. Fetița alerga împreună cu prietenul eu de 19 ani pe aleile parcului în momentul în care cei doi au fost atacați din senin și înjunghiați, susțin martorii. Atacul a fost sălbatic mai ales în cazul fetiței, susțin criminaliștii. Melissa a murit la scurt timp în urma rănilor multiple; tânărul se află internat în stare critică în spitalul de Urgență din Craiova. După ce i-a lăsat într-o baltă de sânge, criminalul adolescent, elev la liceul Militar, a trecut calm pe lângă polițiștii locali care patrulau liniștiți.

Gelozie sau răzbunare

Există, în acest moment, mai multe ipoteze, susțin anchetatorii, încercând să afle ce putea provoca un act atât de cinic și abominabil în același timp. Fie gelozie, fie răzbunare, fie o combinație.

Adolescentul criminal este elev la Liceul Militar din Craiova, iar tatăl său este polițist. Imediat după crimă, acesta a plecat de la locul faptei, plimbându-se calm, pe alee, fără să alerge, zic martorii. Tânărul a trecut chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără nici un fel de emoții.

Adolescentul criminal este elev în anul trei la Liceul Militar Craiova

Un trecător a sunat la 112, anunțând că în parc se află doi tineri prăbușiți pe alee, plini de sânge, moment în care agenții aflați în Grădina Botanică au început să îl urmărească pe criminal. Până în acest moment nu există nici o confirmare că cei trei s-ar fi cunoscut, dar este improbabil că un elev ar fi putut ucide doi colegi necunoscuți.

Doi tineri au fost înjunghiați marți în Botanică din Craiova, o minoră de 14 ani și un tânăr de 19 de ani. Atacul a avut loc în plină zi, în jurul orei 16.00. Fetița a murit, iar însoțitorul este internat în stare gravă la Spitalul de Urgență. Atacatorul a fost prins și arestat. “În această după-amiază, în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că in Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate”, se arată în primul comunicat al Poliței Dolj, fără să fie oferite alte amănunte în legătură cu circumstanțele crimei.

Prietenul lui Melis, în stare critică

“În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în şoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi şi antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgenţă complexe, la locul solicitării, în ambulanta SMURD, cât şi în UPU, fiind transferat în sala de operaţie chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgenţă”, a transmis Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, fără să ofere nici un prognostic.

Citiți și: Video/O fetiță a fost ucisă ziua în amiaza mare în Grădina Botanică din Craiova. Prietenul ei se zbate între viață și moarte

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
România, lovită de fenomene meteo extreme! Vijeliile care au devastat vestul și centrul Europei urmează...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
România a ÎNVINS definitiv Ungaria. Maghiarii au recunoscut eșecul
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern