Meniu inspirat de bucătăria caselor regale pentru invitații lui Reghe la botezul fiului său. Unde are loc petrecerea anului 2022

Publicat: 25/09/2022, 20:46
Actualizat: 25/09/2022, 21:50

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales una dintre cele mai stilate locații din Capitală și un meniu inspirat din cel al caselor regale pentru botezul micuțului Liam Simeon. Petrecerea anului 2022 se desfășoară duminică seara la Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei!

CANCAN.RO are în exclusivitate primele imagini cu locația de lux, dar și cu meniul ales de cei doi părinți fericiți.

Laurențiu Reghecampf nu s-a uitat la bani și a ales unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală pentru petrecere. CANCAN.RO a aflat toate detaliile despre locația unde se va reuni toată lumea bună a Capitalei.

Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei este cel care găzduiește invitații antrenorului român. Într-un stil luxos, definit pe măsura statului lui Laurențiu Reghecampf, petrecerea de botez de duminică seară are la bază un meniu regesc.

Cu meniu faraonic sunt așteptați invitații lui Laurențiu Reghecampf

Invitații pe care îi va avea Laurențiu Reghecampf la botez lui Liam Simeon se vor bucura de preparate premiate și arome speciale. Meniul este personalizat, astfel că fiecare persoană are posibilitatea de a alege meniuri à la carte, dar se vor putea bucura și de bufet suedez, dar și de un candy bar special.

Meniul petrecerii  anului 2022

Antreu

-Creveți în crusta panko cu sos de rădăcină de țelină

-Croquette de casa cu brânză și trufe proaspete

-Felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant

-Terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie

-Salata cu alge

Fel principal

-Biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt

-Filet mignon de vita black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee

Tort

Invitații se mai pot bucura de băuturi fine cum ar fi șampania Laurent Perrier Brut, Whisky Glenfiddich, Chivas Regal, Vodka Belluga, Gin Bombay Sapphire, Campari, Martini, dar și vinuri pentru toate preferințele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase