Noi acuzații șocante în cazul Spitalului din Reșița: „Mama mea a luat COVID din spital și a fost lăsată să moară, fără aer”

Noi acuzații șocante în cazul Spitalului din Reșița: „Mama mea a luat COVID din spital și a fost lăsată să moară, fără aer”
Imagine șocantă din Spitalul de la Reșița
Publicat: 03/12/2020, 17:07

Fiul unei femei decedate în Spitalul de la Reșița, acolo unde pacienții sunt ținuți pe jos, dezbrăcați, face acuzații grave și spune că mama lui a fost infectată în această unitate medicală și a fost lăsată fără aer! În spațiul public au apărut recent imagini șocante din acest spital!

„De duminică, nu pot să o scot din spital. Au lăsat-o fără aer. Am adus-o vie, aia a fost la Resiţa, în sac. Sunt nişte criminali. Avea pe limbă numai băşici. Nu i-a dat aer, nu i-a dat nimic, au omorât-o cu zile”, a declarat, pentru Antena 3, fiul femeii decedate în spitalul din Reşiţa.

„Şi-a spart capul şi a venit SMURD-ul. Nu au fost în stare să o panseze”

Acesta a mai dezvăluit și ale detalii șocante din Spitalul Groazei din Reșița”

„Şi-a spart capul şi a venit SMURD-ul. Nu au fost în stare să o panseze. Au dus-o la mare doctor de familie. Au lăsat-o aici să moară, fără aer, fără nimic. Mama a venit sănătoasă în spital, s-a infectat în spital”, a mai spus fiul femeii de decedate la spitalul din Reşiţa.

Imagini de groază din Spitalul de la Reșița

Imagini revoltătoare suprinse la Spitalul Județean de Urgență Reșița au stârnit furia publică. Totul arată ca o ruină și pacienții se chinuie să supraviețuiască în mizerie.

Rudele pacienților au prezentat imaginile pe rețelele sociale, transmite site-ul stiri.tvr.ro. Este mizerie în saloane și în toalete. Pacienții zac dezbrăcați, așezați pe holurile murdare și un sac negru este lăsat pe un pat de salon!

Conducerea spitalului recunoaște însă că situația este critică. Explicația ar fi că spitalul este vechi de șapte decenii și nu a mai fost renovat de trei decenii.