O femeie a dispărut fără urmă, în plină zi, într-un parc aglomerat din București. Polițiștii se tem pentru ce este mai rău

O femeie a dispărut fără urmă, în plină zi, într-un parc aglomerat din București. Polițiștii se tem pentru ce este mai rău
Mihaela Brezoianu a dispărut, fără urmă, în Parcul Tineretului din București
Publicat: 18/07/2021, 13:24

O femeie în vârstă de 43 de ani a dispărut fără urmă, după ce a trecut, singură, în plină zi, prin Parcul Tineretului din București. Polițiștii s-au angajat într-o cursă contra-cronometru, în condițiile în care anchetatorii iau serios în calcul probabilitatea ca aceasta fi fost victima unei infracțiuni grave.  Căsătorită și mamă a doi copii mari, Mihaela Brezoianu nu a mai dat niciun semn de viață de sâmbătă, ora 17.35, când a fost văzută pentru ultima oară.

Anchetorii bucureșteni sunt în alertă după ce soțul unei femei în vârstă de 42 de ani a venit disperat la o secție de poliție din sectorul 5 și a anunțat că soția lui a plecat, sâmbătă, de acasă, din apartamentul familiei situat în zona Rahova și nu a mai revenit acasă. În plus, aceasta are și telefonul închis.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a menționat că soția lui, Mihaela, a plecat, sâmbătă, pentru un interviu de angajare la un magazin alimentar din sectorul 4, situat în apropierea Parcului Tineretului.

La întoarcere, aceasta s-ar fi întâlnit cu rudă în parc. Era liniștită și i-a povestit rudei mai în vârstă că a fost să vorbească la un magazin unde este posibil să se angajeze.

Era ora 17.35. De atunci, însă, Mihaela parcă a intrat în pământ. Familia a declanșat propria anchetă, iar soțul a mers la magazinul respectiv, de unde i s-a confirmat faptul că nevasta lui a fost pentru interviu.

Polițiștii se tem că femeia a fost atacată de tâlhari

Bărbatul a anunțat disperat Poliția, dar ar fi angajat și o firmă specializată în căutarea persoanelor dispărute.

Surse judiciare au explicat, pentru Gândul, că una dintre ipoteze este aceea că femeia ar fi fost victima unui jaf, în condițiile în care purta o pereche de cercei mari, din aur, care ar fi putut să tenteze vreun răufăcător.

Aceasta părea să aibă probleme în căsnicie și are, împreună cu soțul, un băiat în vârstă de 24 de ani și o fata de 16 ani.

Aceaata are părul blond, ochi căprui și ten deschis, iar la data dispariției purta o geanta de culoare neagra și pantaloni negri.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase