O femeie a moștenit opt milioane de dolari de la tatăl ei, dar trăiește din ajutor social. Înainte să moară, bărbatul i-a pus două condiții

O femeie a moștenit opt milioane de dolari de la tatăl ei, dar trăiește din ajutor social. Înainte să moară, bărbatul i-a pus două condiții
foto: Pixabay
Publicat: 24/06/2022, 15:13

Clare Brown, o australiancă în vârstă de 26 de ani, a moștenit opt milioane de dolari de la răposatul ei tatăl, dar trăiește din ajutor social, deoarece nu a îndeplinit cele două condiții pentru a dobândi averea.

Chris Brown a decedat în ianuarie 2022, lăsându-i fiicei sale o avere substanțială, dar a precizat în testament că ea poate folosi banii doar dacă va avea un loc de muncă și va deveni utilă pentru comunitate, indicându-i să ia calea voluntariatului.

Tânăra de 26 de ani a fost angajată, dar de câțiva ani a demisionat și a dat vina pe boală, spunând că are ADHD și autism.

Clare a venit chiar și într-o emisiune tv, unde a cerut banii de la rudele sale, deoarece suferă și nu se poate angaja, din cauza presupuselor boli.

Potrivit medicilor, femeia este însă perfect sănătoasă. Mai mult, ea primea o alocație săptămânală de 500 de dolari de la tatăl ei, dar acesta și-a dat seama că fiica lui nu dorește să muncească și i-a tăiat finanțarea.

Femeia trăiește acum din ajutor social, alături de soția ei, Lauren și fiica lor de un an în Mount Druitt, vestul Sydney-ului, o mare schimbare față de luxul în care a fost răsfățată de părinți.

A lucrat „o oră” ca barista

Ruth Barr, mama lui Lauren, a declarat, pentru Daily Mail Australia, că nimeni nu o angajează pe Clare, cumnata ei, deoarece aceasta „nu poate lucra, nu se poate concentra și oamenii o urăsc pentru că este lesbiană”.

Barr a mai adăugat că, dacă anumite persoane consideră că tânăra este sănătoasă, acestea sunt doar „minciuni”.

„Nu are bani”, a spus femeia. „De ce ar locui în Mount Druitt”.

Între timp, Lauren, soția lui Clare, a declarat că partenera ei încearcă să facă față provocărilor zilnice, din cauza bolilor, având chiar și „notițe” pentru a-și aminti că trebuie să… mănânce.

Singurul loc de muncă pe care l-a avut Clare a fost la Autism Australia, dar a lucrat și „o oră” ca barista.

„Ne-a dat în judecată ca să nu muncească”

Jimmy, vărul femeii, a declarat că, deși este iubită de toți membri familiei, Clare ar trebui să se trezească la realitate.

„În loc să fie de acord cu dorințele tatălui ei, s-a întors împotriva rudelor și le-a dat în judecată, iată unde a ajuns pentru a nu fi nevoită să muncească”, a declarat Jimmy.

„Este umilitor să ai o verișoară care are milioane de dolari la dispoziție, dar preferă să ia banii guvernului, în fiecare săptămână, este foarte umilitor și un lucru foarte „ne-australian” de făcut”, a conchis bărbatul, potrivit www.news.com.au.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult