O femeie de 92 de ani a fost salvată după ce a căzut într-o groapă de doi metri. Polițiștii au deschis dosar penal

O femeie de 92 de ani a fost salvată după ce a căzut într-o groapă de doi metri. Polițiștii au deschis dosar penal
Foto: Gazeta de sud
Publicat: 10/04/2021, 17:50
Actualizat: 10/04/2021, 17:53

O femeie în vârstă de 90 de ani a căzut într-o groapă adâncă de aproximativ doi metri, in Craiova. 

O femeie de 92 de ani a căzut într-o groapă de doi metri din Craiova

Femeia a fost salvată de către pompieri. Groapa respectivă era săpată pentru containerele ce urmează a fi amplasate în municipiul Craiova.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la incident, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

“În jurul orei 11.30, Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat sa intervină pentru salvarea unei persoane căzute într-o groapă, în municipiul Craiova, zona Şcoala 21”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

ISU a transmis că groapa respectivă avea doi metri adâncime.

„La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervenţiei au găsit o persoană în vârstă de aproximativ 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de circa doi metri. Salvatorii au acţionat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical şi pregătirea pentru a fi scoasă în siguranţă de către echipajul de intervenţie sosit la fata locului. Persoana a fost transportată la UPU de către echipajul SMURD”, a afirmat ISU Dolj.

Poliţiştii au precizat că femeia locuieşte în zona respectivă şi era conştientă în momentul când a fost transportată la unitatea medicală.

Zona respectivă ar fi fost semnalizată cu balize, mai spun reprezentanţii ISU Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a se lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Accident bizar în Capitală. O șoferiță a căzut cu mașina într-o groapă, din cauza aburilor

Un accident rutier care ar fi putut avea urmări grave s-a petrecut marți seara în sectorul 2 al Capitalei. O șoferiță a plonjat cu mașina într-o groapă, unde se realizează lucrări la rețeaua de termoficare.

Autoturismul a fost avariat, dar, din fericire, femeia a scăpat teafără și a ieșit din mașină cu ajutorul martorilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase