O mamă și fiica sa au fost bătute în fața unei școli din București, chiar sub privirile polițistului local care păzea intrarea

O mamă și fiica sa au fost bătute în fața unei școli din București, chiar sub privirile polițistului local care păzea intrarea
FOTO - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 13/02/2022, 14:50
Actualizat: 13/02/2022, 14:55

O mamă și fiica sa au fost bătute în fața unei școli din București, în miezul zilei, când cea mică ieșea de la ore. Totul s-a petrecut chiar sub ochii polițistului local care păzea intrarea. De vină ar fi câteva colege de-ale copilei, dar și părinții acestora. Familia fetiței a depus o plângere la poliție.

Fetiţa, în vârstă de 11 ani, ieșea de la ore şi era în faţa Școlii nr. 95 din sectorul 3, când a fost oprită de câteva colege. Au început să o înjure, iar mai apoi să o lovească cu pumnii și cu picioarele, potrivit Observatornews.ro.

„Am ajuns lângă fetiță, am luat-o în brațe, am întrebat-o ce s-a întâmplat, nu putea să vorbească, era mai mult leșinată…”, a declarat mătușa victimei.

Nici mama fetei nu a scăpat de violențe, care a fost bătută trasă de păr de părinții agresoarelor.

„A venit o femeie, care spunea că e mama copiilor și mi-a băgat mâna în păr… Și au venit mai multe mâini în părul meu! Nu le cunoaștem, nu știm cine sunt!”, a spus mama fetiței bătute.

După ce rudele au depus plângere, polițiștii de la Secția 11 au identificat agresoarele și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și, alături de procurori, încearcă să afle de la ce a pornit conflictul.

Mai mult, inspectorii școlari – care au aflat despre scandal – au cerut să se organizeze o întâlnire între părinții elevelor și profesorii diriginți. La discuție ar urma să participe și directoarea școlii, care a refuzat să comenteze incidentul.

„Situația va fi analizată la nivelul comisiei de disciplină pentru a se stabili măsurile ce se impun a fi luate”, a precizat Larisa Gojnete, din cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase