O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț pe Șoseaua Fundeni. Brigada rutieră a trimis un echipaj

Publicat: 29/11/2021, 10:28
Actualizat: 29/11/2021, 13:19

O mașină a Jandarmeriei a ajuns, luni dimineața, într-un șanț adânc de pe marginea Șoselei Fundeni, din Capitală, unde sunt în derulare lucrări în ultima perioadă.

Mașina Jandarmeriei era răsturnată, cu două roți laterale în șanț, potrivit imaginilor primite de Gândul.

Brigada rutieră a trimis un echipaj la locul accidentului, pentru a determina care sunt circumstanțele.

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Fundeni, vizavi de Spitalul Fundeni, cel mai probabil din neatenție, viteză și în contextul în care carosabilul era umed. Acesta s-a soldat doar cu pagube materiale cauzate autospecialei Jandarmeriei, care a căzut într-un șanț în zona lucrărilor de pe banda 1.

Conducătorul auto, responsabil pentru acoperirea daunelor, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Brigada Rutieră a Capitalei a transmis ulterior precizări privind intervențiala accidentul de pe Șoseaua Fundeni, care a i-a fost semnalat în jurul orei 10.00, prin apel 112. „Din primele date conducătorul unei autospeciale aparținând unei unități a Jandarmerie ar fi pătruns pe o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducatorul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0”, a transmis Brigada rutieră.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.(art. 341 alin.4 din Codul Penal). Brigada Rutieră precizează că a aplicat o sancțiune contravențională executantului pentru nesemnalizarea corespunzătore a lucrării ce se află în curs de execuție.