VIDEO | O româncă din Italia a supraviețuit miraculos unui grav accident auto. Ea și o turistă franceză au fost spulberate de un șofer drogat

Publicat: 07/08/2022, 20:23
Actualizat: 07/08/2022, 20:43

O româncă de 28 de ani, care trăiește în Italia, a supraviețuit miraculos unui grav accident auto. Femeia este în spital în stare gravă, împreună cu o altă turistă din Franța. Ea a fost spulberată de un șofer drogat, un italian de 46 de ani, care conducea o mașină furată. Bărbatul este cunoscut cu antecedente în privința consumului de droguri. Accidentul s-a petrecut la Rimini.

„Românca a zburat prin aer 7 metri după ce a fost lovită în plin de o mașină ce fusese furată cu puțin timp în urmă. Românca a supraviețuit, ca prin miracol, unui impact absolut halucinant, care a fost surprins în imagini de camerele de supraveghere ale unui hotel. Un Italian tocmai furase o mașină și pentru că era urmărit de poliție, a început o cursă nebună prin oraș. Acesta a făcut slalom în trafic și la un moment dat a pierdut controlul mașinii. Astfel, a lovit o turistă franceză în vârstă de 32 de ani, iar apoi a luat-o pe capota mașinii pe românca de 28 de ani care mergea la serviciu. Aceasta lucra la un hotel din apropiere, era chelneriță”, a transmis corespondenta Antena 3 în Italia.

Românca este în stare stabilă, dar prezintă fracturi și diverse traumatisme. Medicii spun că ar putea sta în spital aproximativ 30 de zile. Șoferul italian a fost arestat, iar anchetatorii continuă cercetările în acest caz.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase