Panică într-un avion care zbura de la Satu Mare la Londra. Pilotul a simțit miros puternic de fum și combustibil (VIDEO)

Panică într-un avion care zbura de la Satu Mare la Londra. Pilotul a simțit miros puternic de fum și combustibil (VIDEO)
Panică într-un avion care zbura de la Satu Mare la Londra / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 23/05/2021, 14:59

Panică printre pasagerii unui avion care zbura pe ruta Satu Mare – Londra. Călătorii au fost evacuați de urgență după ce pilotul aeronavei a simțit un miros puternic de fum și combustibil. Au fost clipe groaznice trăite de oameni, după cum povestesc chiar cei în cauză.

Potrivit presasm.ro, incidentul s-a petrecut sâmbătă, 22 mai, pe Aeroportul Satu Mare.

Printre cei evacuați, și un om în scaun cu rotile

Cursa care trebuia să decoleze cu destinația Londra a fost anulată în ultimul moment. Pasagerii, evacuaţi de urgenţă la ordinul pilotului, care şimţise un miros puternic de fum şi combustibil în aeronavă. În urma verificărilor efectuate, echipajul de pompieri al Aeroportului Satu Mare a constatat că nu este vorba despre un incendiu. Totuși, ca măsură de precauție, s-a așteptat intervenția şi verificarea amănunțită a aeronavei de către echipele tehnice din Debrecen, specializate în astfel de intervenții.

Altfel, unii pasageri s-au declarat nemulțumiți de întârzieri, dar şi de modul în care s-a desfășurat evacuarea. „O stewardesă ne-a spus să ieșim de urgență și să lăsăm bagajele în avion. Asta a fost pe la ora 19.10. Se pare că avionul avea ceva probleme mai grave. A fost și un domn în scaunul cu rotile, avea priority boarding. L-a îmbarcat primul dar, când au spus să eliberăm aeronava, pe el l-au scos ultimul. Iar scaunul i-a rămas în avion”, a declarat spus un pasager.

Ultima oră: cursa Satu Mare – Londra este în afara oricărui pericol și va fi reluată. Îmbarcarea pasagerilor are loc duminică după amiază.