Polițiștii care îl cercetează pe Florinel Coman, pentru conducere fără permis, au luat legătura cu autoritățile din Ucraina. Ancheta se apropie de final

Polițiștii care îl cercetează pe Florinel Coman, pentru conducere fără permis, au luat legătura cu autoritățile din Ucraina. Ancheta se apropie de final
Publicat: 22/09/2021, 15:17

Polițiștii care îl cercetează pe fotbalistul Florinel Coman pentru conducere fără permis au luat legătura cu anchetatorii ucrainieni pentru a lămuri ultimele detalii legate de dosarul vârfului de atac al FCSB. Ancheta în cazul internaționalului în vârstă de 23 de ani bate pasul pe loc de aproape opt luni, după ce, la la sfârșitul lunii februarie, polițiștii au constatat că acesta folosea un așa zis permis internațional, eliberat în Ucraina, nerecunoscut de autoritățile române.

Florinel Coman face obiectul unui dosar penal pentru conducere fără permis după ce, la data de 22 februarie, a fost oprit, pe Autostrada A2, după ce apararatul radar a semnalat că acesta circula cu o viteză de 165 de kilometri pe oră.

După ce a tras pe dreapta, Coman a arătat polițiștilor rutieri traducerea unui document din care reieșea că ar fi vorba despre un permis internațional eliberat de autoritățile din Ucraina.

Totuși, după ce au introdus datele fotbalistului în baza de date, polițiștii români au constatat că acesta nu are permis pentru nicio categorie, cu toate că pe actul prezentat de sportiv erau trecute categoriile A, B și BE.

În consecință, pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Polițiștii verifică dacă fotbalistul a dat examen

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul,  că, după ce l-au audiat pe Florinel Coman, polițiștii au luat legătura cu anchetatorii ucrainieni pentru a se stabili dacă fotbalistul român a făcut vreo școală de șoferi sau a dat examen practic și teoretic pe teritoriul Ucrainei.

Înaintea lui Florinel Coman a fost prins cu un asemenea permis de conducere și interlopul bucureștean Mircea Băluș, zis Nebunu, considerat drept lider al grupării Sportivilor.

În cazul acestuia, însă, cercetările s-au desfășurat mult mai repede și a fost deja condamnat, în prima instanță, la un an și o lună de închisoare cu executare.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase