Predicții pentru anul 2022. Ce spun șamanii din Peru despre noul an. Cum va evalua pandemia

Predicții pentru anul 2022. Ce spun șamanii din Peru despre noul an. Cum va evalua pandemia
Publicat: 31/12/2021, 12:12
Actualizat: 31/12/2021, 12:14

Un grup de șamani din Peru s-au strâns pentru a face tradiționalele ritualuri în urma cărora prezic ce se va întâmpla în noul an.

Un șaman a prezis că noul coronavirus va rămâne printre noi, dar într-o formă ușoară, iar mai apoi va „dispărea”, scrie Euronews.

„Coronavirusul va rămâne printre noi, ca parte a familiei. Va fi ceva mai blând, dar va trăi printre noi și încetul cu încetul va dispărea”, a prezis șamanul Walter Alarcón.

Un al șaman a prezis dificultăți economice. „Am făcut incantații pentru bunăstarea noastră, ca situația să se îmbunătățească”, a spus Ana Maria Simeon.

Fără teamă să abordeze subiecte mai importante, șamanii au făcut și alte previziuni, inclusiv unele despre tensiunea de la granița dintre Rusia și Ucraina. Ei speră că problemele se vor rezolva cu ajutorul ritualurilor lor.

„Rusia vrea să invadeze teritoriul din Ucraina, dar nu se va întâmpla. De aceea noi, şamanii, suntem aici, astfel încât să nu fie război și niciun fel de agresiune fizică”, a spus şamanul Félix Roldán.

Șamanii au făcut și ritualuri cu fotografiile unor politicieni precum președintele american Joe Biden, președintele rus Vladimir Putin și președintele mexican Andrés Manuel López Obrador, pentru ca aceștia să aibă noroc în noul an.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult