Premierul Marcel CIOLACU lansează candidații PSD din Argeș pentru alegerile locale / „Să nu ne alintăm, veți câștiga TOATE alegerile”

Publicat: 20/04/2024, 08:10
Actualizat: 20/04/2024, 12:54

Premierul Marcel Ciolacu va fi prezent sâmbătă în Argeș, unde se va face lansarea oficială a candidaților PSD Argeș. Șeful social-democraților se va afla în mijlocul argeșenilor cu ocazia unui alt eveniment de anvergură, aflat acum la cea de-a 47-a ediție. Marcel Ciolacu va face declarații de presă chiar în cadrul expoziției floricole. 

UPDATE

Ciolacu: Haideți să nu ne alintăm, veți câștiga alegerile

PSD mizează în alegeri pe actualul primar al Piteștiului Cristian Gentea, pentru un nou mandat. La Consiliul Județean candidează din nou actualul președinte Ion Mînzînă.

Am recâștigat încrederea Piteștenilor după ce Cristi (n.r. Gentea) a devenit primar. Este un om dificil, ca și Mînzînă. Au lucruri fixe, de care nu scapă. Asta arată că au capacitatea de a duce lucrurile până la capăt. Eu mă voi ține de cuvânt, voi duce stadionul până la capăt, le-a spus Ciolacu argeșenilor social-democrați.

Cea mai mare calitate a mea este că am încercat tot ce este plus valoare, indiferent prin ce etape am trecut, să ne strângem și să fim echipa PSD. Fiecare avem supărări și aspirații personale, însă cel mai important, este ca în an electoral, întreaga echipă să fim la PSD. Și voi face acest lucru cu toți colegii care au fost și își doresc să intre în echipă, dar numai cu aceia care își doresc să aducă o plus valoare.

În discursul său, liderul social-democraților a menționat un moment din trecut, când la PSD era „doar curent”, iar Paul Stănescu i-a spus să plece la Argeș, că la Dâmbovița se alege praful.

Așa am plecat la drum și am făcut conferință la dumneavoastră. Așa s-a format această echipă frumoasă pe care o aveți astăzi. Haideți să nu ne alinăm: veți câștiga toate alegerile. Nu are nimeni astăzi nicio șansă în fața dumneavoastră.

UPDATE

Șeful CJ Argeș, Ion Mînzînă le-a spus colegilor că această bătălie este „cu noi înșine.

Această bătălie electorală este cu noi înşine, pe noi trebuie să ne autodepăşim. Anul 2024 este un an mai mult decât crucial, este anul de care depinde viitorul acestei ţări”, a afirmat Mînzînă.
Despre adversarii politici Mînzînă a spus că „ei au vocaţia de a da din gură pentru că mai mult nu pot”. Liderul PSD Argeș își dorește un președinte de țară de la PSD.
România va avea un preşedinte susţinut de PSD, pentru că astăzi ne-am luat hainele de războinici şi vă asigur, domnule preşedinte Ciolacu, că vom duce această luptă până la capăt.

La finalul evenimentului, zeci de primari și susținători s-au înghesuit să facă poze cu premierul. De la lansare, Ciolacu și-a luat miniștrii în microbuze și au mers la Simfonia Lalelelor. Șeful partidului s-a așezat lângă senatoarea Gabriela Firea.

Știrea inițială.

Sâmbătă, PSD Argeș va organiza evenimentul de lansare a candidaților la alegerilor din 2024. Evenimentul va fi găzduit de Ramada Events, începând cu ora 11.00.

Mai târziu, Marcel Ciolacu va fi prezent la cea de-a 47-a ediție a Simfoniei Lalelelor. Expoziția floricolă are loc în fiecare an la Pitești și reunește cultivatori de flori și meșteri florari din toate colțurile țării. Standurile vor fi amplasate în Parcul Lunca Argeșului. Premierul Ciolacu va fi prezent la expoziție începând cu ora 13.10, pentru ca, la scurt timp, să răspundă întrebărilor ziariștilor.

În Argeș, PSD și PNL vor avea candidați separați la Primăria Municipiului Pitești, precum și în toate localitățile din județ.

Recent, au avut loc aici o serie de „transferuri” politice dinspre PSD către PNL și invers. Vorbim atât despre primari și viceprimari, cât și despre consilieri locali.


CITEȘTE ȘI:

Vicepreședintele CJ Argeș, urmărit penal de DNA/ Marius Nicolaescu este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu și uz de informații nepublice

Alina Gorghiu anunță înscrierea în PNL Argeș a unor primari PSD / „Sunt convinsă că împreună vom face treabă bună pentru județ”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic