Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan: „Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și Raed Arafat nu pot să nu răspundă în fața liderilor coaliției”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan: „Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și Raed Arafat nu pot să nu răspundă în fața liderilor coaliției”
Rares Bogdan participa la evenimentul de lansare a programului de guvernare al Partidului National Liberal (PNL), joi 19 noiembrie 2020, in Bucuresti. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
Publicat: 11/04/2021, 18:44
Actualizat: 11/04/2021, 18:53

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, se arată indignat și spune că Raed Arafat trebuie să înțeleagă că nimeni nu este de neînlocuit.

Rareș Bogdan spune că în aceeași situație se află și Vlad Voiculescu și Nicușor Dan care trebuie să răspundă în față liderilor de coaliție.

„Nimeni nu este de neînlocuit în România și lucrul acesta trebuie să îl înțeleagă și domnul Arafat”

„Eu am învățat că poporul acesta, de 2.000 de ani, nu a stat nici într-un lider, nici într-un rege, nici într-un om. Această țară nu stă într-un om. Nimeni nu este de neînlocuit în România și lucrul acesta trebuie să îl înțeleagă și domnul Arafat”, a afirmat Rareș Bogdan, într-un interviu audio pentru cetateanul.net.

„Eu am înțeles că domnia sa are o mulțime de calități și o mulțime de lucruri pe care le-a făcut pentru România, nimeni nu îi contestă aceste calități, dar am impresia că a uitat în ultima perioadă ce înseamnă empatie și emoție”, a spus europarlamentarul.

„Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și Raed Arafat  nu pot să nu răspundă în fața liderilor coaliției”

„Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și Raed Arafat nu au venit la putere pentru că i-au pus părinții lor sau bunicii lor sau pentru că sunt de sânge albastru. Nu pot să nu răspundă în fața liderilor coaliției”.

Rares Bogdan  îl somează pe Raed Arafat să se prezinte luni cu un raport detaliat legat de acţiunea de vineri seară.

„Luni, la ora 11.30, are loc ședința coaliției la care voi participa în calitate de prim-vicepreședinte al PNL și voi solicita exact să mi se spună și vom lua atitudine”, a afirmat Rareș Bogdan.

Ieri, un alt vicepreşedinte al PNL – Ben Oni Ardelean – a anunţat că îi va cere oficial prim-ministrului Florin Cîţu să-l demită de urgenţă pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Vicepreşedinte al PNL, Ben Oni Ardelean: Voi solicita premierului Florin Cîţu demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID. Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin – ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi. Ministrul Sănătăţii este direct răspunzător de trauma trăită de pacienţii evacuaţi, avizând propunerea DSU”, a declarat Ben Oni Ardelean.

Aproximativ 100 de pacienţi ai spitalului „Foişor” au fost transferaţi începând de vineri seară la alte unităţi medicale sau au fost externaţi ca urmare a deciziei de a fi transformat în unitate sanitară COVID, ceea ce a provocat şi critici, dar şi proteste la poarta unităţii medicale.

În 9 aprilie Departamentul pentru Situații de Urgență a propus transformarea Spitalului Foișor în spital Covid, iar Ministerul Sănătății a autorizat soluția în cursul zilei de astăzi.
În 2 aprilie, Spitalul Foișor informa Ministerul Sănătății că nu poate primi bolnavi de COVID-19, dat fiindcă nu îndeplinește condițiile prevăzute în Ordinul de ministru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Aisbergul care a scufundat Titanicul, surprins într-o fotografie din 1912