Primele semne de schimbare a președintelui PSD Prahova

Primele semne de schimbare a președintelui PSD Prahova
Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader/ Sursa: Facebook
Publicat: 23/06/2022, 21:52
Actualizat: 23/06/2022, 21:56

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a suferit în ședința Biroului Politic Județean o înfrângere usturătoare, primind doar trei voturi din 18 în favoarea propunerii sale privind atacarea hotărârii prin care au fost repartizate 32 de milioane către localitățile din Prahova, potrivit surselor din presa locală.

Miercuri, șeful PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anunțat că Biroul Politic Județean va lua în discuție atacarea hotărârii prin care au fost repartizate 32 de milioane către localitățile din Prahova. Mai mult, acesta a declarat că va solicita excluderea din partid a celor doi consilieri județeni care au votat în favoarea hotărârii. Joi, liderul PSD s-a răzgândit, după ce a suferit în ședința BPJ o înfrângere usturătoare, primind doar trei voturi din 18 în favoarea propunerii sale

Potrivit surselor citate de cotidianul local actualitateaprahoveana.ro , spiritele au fost extrem de încinse la ședința BPJ, pe marginea discuției legate de ședința Consiliului Județean de ieri. Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a supus la vot decizia ca Prefectura Prahova să atace hotărârea prin care au fost distribuite diverse sume către localități, dar majoritatea social democraților din BPJ au fost împotrivă. Conform surselor menționate, din 18 participanți la BPJ, doar trei membri au votat favorabil propunerii liderului social democrat.

„BPJ a decis că nu putem afecta activitatea a 104 UAT-uri”, a declarat pentru cotidianul citat, după încheierea ședinței BPJ, Bogdan Toader.

Surse din presa locală susțin că, dezamăgit de lipsa de susținere, președintele PSD Prahova a renunțat la a solicita excluderea celor doi consilieri județeni. „Cei doi consilieri au primit avertisment”, a spus Bogdan Toader.