Primul centru de vaccinare non-stop din București, deschis în Sectorul 3

Publicat: 05/11/2021, 14:14

Primăria Sectorului 3 a deschis, vineri, primul centru de vaccinare anti-COVID cu program non stop din București. Acesta este amenajat în zona centrală a Capitalei, pe strada Nerva Traian nr. 1, într-o locație complet recondiționată și care respectă toate standardele de igienă, fiind avizat de către Direcția de Sănătate Publică.

De asemenea, centrul nou deschis este și singurul loc unde oamenii se pot vaccina la orice oră împotriva maladiei cauzată de virusul SARS COV 2. Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer.

Centrul are o zonă de triaj, două fluxuri de vaccinare și o sală post-vaccinare. Intrarea se face prin Strada Nerva Traian, iar ieșirea se face pe un culoar separat prin spatele clădirii. Primăria Sectorului 3 a fost și este o mare susținătoare a vaccinării și în general a sănătății publice, vaccinarea fiind, momentan, singura metodă prin pot fi diminuate efectele tragice ale acestei pandemii.

Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer

Robert Negoiță: ”Putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare”

Prezent la deschiderea centrului, Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a ocupat direct de amenajarea centrului non-stop pentru vaccinare, a declarat că cetățenii vor beneficia nu numai de piața de produse agroalimentare, au și posibilitatea de a se vaccina.

“Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe Strada Nerva Traian, o locație în care există și locuri de parcare, și transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare”, a spus Robert Negoiță.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a ocupat direct de amenajarea centrului de vaccinare cu program non-stop

Primarul Robert Negoiță a povestit, vizibil afectat, că un prieten de-al său – tânăr și sănătos, dar nevaccinat – s-a îmbolnăvit și a murit chiar joi din cauza maladiei COVID-19.

Cu această ocazie, primarul Sectorului 3 i-a îndemnat pe toți bucureștenii să nu mai întârzie momentul în care se vor vaccina și să apeleze cu încredere la această modalitate de a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19.

Centrul de vaccinare de pe Strada Nerva Traian nr. 1 este al treilea de acest fel deschis de Primăria Sectorului 3. Cetățenii se mai pot vaccina anti-COVID și la centrele deschise în incinta Park Lake Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) , aflat pe Strada Liviu Rebreanu și a București Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) de pe Calea Vitan.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase