UPDATE. Procurorii spun că Fulgy este, încă, pericol public și cer prelungirea arestului la domiciliu. Instanța îl lasă, însă, în libertate

UPDATE. Procurorii spun că Fulgy este, încă, pericol public și cer prelungirea arestului la domiciliu. Instanța îl lasă, însă, în libertate
Fiul „Clejanilor”, cunoscut sub numele de Fulgy, este considerat de autorități drept un pericol public
Publicat: 02/08/2021, 16:38
Actualizat: 02/08/2021, 18:08

Procurorii care îl cercetează pe Dan Constantin Fulgeraș Manole, zis Fulgy, pentru tâlhărie, au cerut instanței să prelungească măsura arestului la domiciliu pe numele acestuia. Fiul celebrilor lăutari Ioniță și Viorica de la Clejani este acuzat că, la data de 10 iulie, i-ar fi smuls unui jurnalist telefonul din mână și l-ar fi lovit cu pumnul.

UPDATE: Magistrații Judecătoriei Sectorului 3 au hotărât, luni după-amiază, ca Fulgy să fie cercetat sub control judiciar, pentru 60 de zile, însă decizia nu este definitivă.

Instanța a respins cererea procurorilor de prelungire a arestului la domiciliu pe numele lui Fulgy, pus sub acuzare pentru infracțiunea de tâlhărie.

Fulgy nu poate pleca însă din locuința în care stă în arest, pentru că decizia Judecătoriei Sectorului 3 nu este definitivă, iar mandatul emis pe numele lui expiră pe 9 august.

”Respinge ca neîntemeiată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti de prelungire a măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraș (…). Înlocuieşte măsura arestării la domiciliu luată prin încheierea din data de 11.07.2021 în dosarul nr. 15673/301/2021 faţă de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraș, cu măsura preventivă a controlului judiciar pentru o durată de 60 zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, potrivit deciziei instanței.

Instanța i-a interzis lui Fulgy să părăsească Bucureștiul și să se apropie sau să comunice cu martorii din dosarul lui.

Mai mult, el este obligat ”să se supună unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical, în special în scopul dezintoxicării” și are interdicție să conducă orice fel de vehicule și să dețină , să poarte sau să folosească arme.

Dacă nu se prezintă săptămânal la secția de poliție unde are domiciliul și la Parchet sau la instanță de fiecare dată când este chemat, Fulgy riscă să ajunngă din nou în arest, la fel și dacă nu respectă oricare dintre obligațiile stabilire prin controlul judiciar.

Fiul „Clejanilor” intrat în atenția presei după ce, la începutul lunii iulie, a fost prins drogat la volan. Incidentul a degenerat apoi într-un scandal public uriaș, în condițiile în care Fulgy a anunțat că, în realitate, ar fi inhalat stupefiantele în mod involuntar, în timp ce se afla în studioul muzical al lui Alex Velea, care ar fi fumat marijuna în preajma lui.

Fulgy și-a bătut tatăl

Mai apoi, Fulgy s-a implicat în mai multe scandaluri, care au generat un interes ridicat din partea presei, mai ales că, într-un acces de furie, și-ar fi lovit propriul tată. Din acest motiv, în data de 10 iulie, în fața locuinței părinților săi, situată în Sectorul 3, se aflau reprezentanți ai mai multor televiziuni. Ajuns acasă în jurul orei 14.00, Fulgy i-a smuls telefonul din mână unui reporter, după care l-a lovit cu pumnul. Aparatul a fost restituit, ulterior, de tatăl agresorului, iar Fulgy a fost reținut pentru tâlhărie.

Ulterior, tânărul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare prevenitivă, însă instanța a decis că poate fi cercetat și în arest la domiciliu. Potrivit unor surse judiciare, la sfârșitul săptămânii trecute, procurorul de caz a solicitat instanței Judecătoriei  Sectorului 3 să prelungească arestul la domiciliu pe numele lui Dan Constantin Fulgeraș Manole, pe motiv că, din punctul său de vedere, acesta reprezintă, încă, pericol public.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping