Puya, despre consumul de SUBSTANȚE ILEGALE. ”Din distracție, deveneau dependenți. La o săptămână, era sevrajul”

Puya, despre consumul de SUBSTANȚE ILEGALE. ”Din distracție, deveneau dependenți. La o săptămână, era sevrajul”
Publicat: 16/10/2023, 11:30

Cântărețul Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, în vârstă de 44 de ani, a făcut declarații despre consumul de substanțe interzise. ”Din distracție, deveneau dependenți. La o săptămână, era sevrajul”, a spus acesta.

Cântărețul de hip-hop Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, formează o familie alături de Melinda, femeia cu care s-a cununat civil în luna septembrie a anului 2011. Cei doi au împreună trei copii. Puya și Melinda au făcut echipă și la ”America Express”, show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1.

De-a lungul timpului, Puya a a avut parte și de momente extrem de dureroase. În urmă cu ani, artistul și-a pierdut fratele, Alexandru, care s-a stins din viață în urma consumului de substanțe interzise.

Prezent recent la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, a vorbit despre problema drogurilor. Acesta a crescut în cartierul Sălăjan și a fost martor la situații dramatice cu persoane care au consumat substanțe interzise.

Puya, despre consumul de substanțe ilegale. ”La un moment dat, mă duceam la multe înmormântări. Prieteni, oameni de vârsta mea”

„Cel mai răspandit drog era heroina (în cartierul Sălăjan), pentru că devii foarte ușor dependent. Și foarte mulți nu știau ce… Nu văzuseră în viața lor un dependent. Din distracție, deveneau dependenți. La o săptămână, era sevrajul. Te dureau foarte rău oasele, te durea totul. Era tot timpul într-o priză, se duceau să își ia. Chestia asta s-a desfășurat foarte mult timp, până la un moment dat, când cred că, probabil, din cauza unor razii mai mari, au început să ia din dealeri. Oamenii s-au și prins, văzând ce efecte au asupra oamenilor. Atunci toți încercau să scape. (…) Anii ’90, da. Pur și simplu nu știau ce o să-i aștepte după aceea. Cei care se ocupă cu prevenția ar trebui să intruiască oamenii, să știe (…) La un moment dat, mă duceam la multe înmormântări. Prieteni, oameni de vârsta mea. Sincer să fiu, nu îți venea să crezi. Așa s-a întâmplat. Am fost în decurs de câțiva ani la 5-6 înmormântări de oameni de vârsta mea, cu care am copilărit, care erau din cartier. Pur și simplu îți cedează organismul”, a povestit Puya la podcastul lui Mihai Morar, potrivit click.ro.


”În primul rând, i-am văzut p-ăștia cum arătau. Arătau rău de tot și să vezi niște oameni care se degradează atât de mult, într-un timp atât de scurt, și care sunt în stare să facă orice pentru chestia aia…. Trăiesc doar pentru treaba asta. Nu are cum să nu te miște. Fratele meu a murit în Italia. Sunt exemple palpabile. Cred că foarte mulți care sunt curioși de domeniul ăsta nu au văzut cum arată niște oameni. Sunt și droguri asociate cu distracția. (…) Apoi, au apărut legalele și iar au început toate problemele. (…) Alea au fost mai nasoale decât heroina. Știi care era sevrajul de la astea? Era direct sinuciderea. Era o depresie atât de mare, încât aveai cazuri de copii care se aruncau de pe bloc, altul se spânzura în parc, unul își băga foarfeca în gât. Aveau halucinații, vedenii, aproape niște zombie. Toate cazurile astea au fost trecute în acte ca stop cardio-respirator, sinucidere. Iar nu a intrat nimeni pe fir”, a mai spus artistul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii