ROG Zephyrus: laptopuri de gaming care ignoră orice limită

Publicat: 16/12/2021, 14:00

O experiență de gaming perfectă presupune și un laptop de gaming din gama premium, care nu face compromisuri, fie că vorbim de performanță, de design, de construcție sau de funcționalitatea suplimentară. Linia de laptopuri ROG Zephyrus este alegerea supremă pentru cei care au adaptat gamingul ca mod de viață și care vor să iasă învingători în orice situație, fără excepție.

Modelele din seria ROG Zephyrus atrag privirile oriunde te-ai afla, în primul rând prin linia de design îndrăzneață, dar elegantă, apoi prin performanțele fără compromis oferite într-un pachet extrem de compact, dar care nu sacrifică portabilitatea și capacitatea de răcire, fiind proiectate pentru o experiență de joc fluidă, fără întreruperi.

ROG Zephyrus G15 GA503: performanță și eleganță desăvârșite

ROG Zephyrus G15 GA503 este fără îndoială unul din cele mai elegante și puternice laptopuri de gaming care cântărește mai puțin de 1.9 kilograme. Este greu de exprimat în cuvinte eleganța designului versiunii Eclipse Gray, care vine cu un capac metalic ranforsat pe care a fost tăiate cu incredibilă precizie elementele unui design matricial cu efect foarte subtil de strălucire dacă este privit din anumite unghiuri.

Folosirea unor sistemele inovatoare din care amintim balamaua ErgoLift cu deschidere completă la 180 de grade sau sistemul de răcire inteligent care se folosește de șase conducte de căldură și ventilatoarele Aero Wave cu 84 de lame și funcție de auto-curățare au permis răcirea eficientă a procesorului AMD Ryzen 9 5900HS și a plăcii video NVIDIA GeForce RTX 3080 în condiții de silențiozitate deplină pentru un laptop de gaming dotat cu componente de acest calibru.

Toate acestea se traduc print-un nivel de detalii impresionate în jocurile momentului, detalii pe care le vei savura fără îndoială pe superbul ecran de 15.6 inch cu rezoluție QHD la 165 Hz capabil să redea integral cel mai important volum de culoare, standardul utilizat în industria de film: DCI-P3.

ROG Zephyrus G14 GA401: cele mai puternicecomponente într-un laptop de 14 inch

Pe bună dreptate ROG Zephyrus G14 GA401 a fost desemnat ca fiind cel mai puternic laptop de gaming cu amprentă de 14 inch, pentru că în șasiul de 17.9 mm grosime care cântărește doar 1.7 kilograme se găsesc un procesor rapid cu opt nuclee AMD Ryzen 9, modelul 5900HS și o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB VRAM care poate reda un nivel de detalii incredibile pe ecranul de 14 inch cu rezoluție QHD ce rulează la 120 Hz, fiind în același timp validat PANTONE pentru acuratețea culorilor.

ROG Zephyrus G14 GA401 este cea mai bună îmbinare de portabilitate și performanță în jocuri datorită bateriei cu capacitatea de 76 Whr, care asigură funcționarea neîntreruptă pentru mai multe ore.ROG Zephyrus G14 GA401 nu va trece ușor neobservat, pentru că, pe anumite modele, pe capacul perforat cu precizie în 6536 de puncte Eclipse Gray al laptopului se găsește afișajul AniMe Matrix cu 1215 mini-LED-uri poate afișa un mesaj static sau animat pe care îl poți personaliza după cum dorești din aplicația de control.

ROG Zephyrus G14 AW SE GA401: rezultatul colaborării cu celebrul Alan Walker

Dacă personalitatea ta îți dictează să alegi un model exclusivist, atunci ROG Zephyrus G14 AW SE GA401 reprezintă cea mai bună alegere, fiind rezultatul colaborării designerilor ASUS cu artistul superstar, DJ-ul și cunoscutul producător de muzică Alan Walker.

Primul contact cu laptopul te va impresiona fără îndoială, deoarece cutia în care vine ambalatnu este o simplă cutie, ci ROG Remix, un deckDJ deghizat, pe care îl poți utiliza pentru a-ți mixa propriile melodii. Cum îl scoți din cutie vei fi întâmpinat de o mulțime de elemente unice ale laptopului, din care amintim accente de culoare albastră, însoțite de nuanțe subtile de gri care creează împreună un design inconfundabil ce împletește cunoscute elemente cu teme din cultura cyberpunk și teme de codificare. Designul este ridicat la un nivel superior de plăcuța de identificare ROG pe care vei observa și semnătura lui Alan Walker care a fost aplicată printr-un proces cu vapori, lucru care îi conferă un aspect reflectorizant subtil.

Toate aceste elemente de design nu țin loc de performanță, pentru că ROG Zephyrus G14 AW SE GA401 este și un laptop de gaming capabil ce utilizează un procesor AMD Ryzen 9 5900HS, însoțit de o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti cu 4 GB de VRAM.

Un astfel de nivel de performanță permite rularea celor mai populare titluri de jocuri ale momentului sau te lasă să își dezlănțui creativitatea, dacă preferi să creezi propriile remixuri cu care să îți impresionezi prietenii.

Toate modelele prezentate pot fi achiziționate direct de pe site-ul oficial, din secțiunea eShop ROG România, motiv pentru care te invităm să consulți oferta curentă.În plus, dacă achiziționezi orice laptop de gaming până pe 19 decembrie primești automat CADOU un rucsac ROG conceput pentru laptopuri de până în 17 inch.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât