Scandal între Ilie Năstase și Ciprian Marica. Acuzații grave în lupta pentru baza de 50.000.000 de euro: „I-am făcut plângere penală. Un escroc!”

Scandal între Ilie Năstase și Ciprian Marica. Acuzații grave în lupta pentru baza de 50.000.000 de euro: „I-am făcut plângere penală. Un escroc!”
Sursa: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 21/01/2022, 21:35

Scandalul dintre Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis al României, și Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale de fotbal, continuă și nu doar la nivel declarativ, ci și în instanțele de judecată.

ProSport continuă dezvăluirile în acest caz după ce a anunțat în exclusivitate în urmă cu mai bine de două luni, Ilie Năstase și Ciprian Marica, fin și naș, au ajuns la „cuțite”, după ce fostul fotbalist l-a scos pe fostul jucător de tenis din Fundația „Ilie Năstase” care administrează Baza Voința.

Totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri de ordin financiar, după ce în cadrul Bazei Voința Ciprian Marica a construit trei terenuri sintetice de fotbal.

În cele din urmă, cei doi s-ar fi împăcat și Ilie Năstase urma să fie reprimit în propria fundație, însă lucrurile au luat din nou o întorsătură negativă.

Acum, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica de fals în acte și va merge mai departe cu procesul

„E prima oară de când a izbucnit acest scandal în care eu am actele oficiale, ce a depus Ciprian cu tatăl și unchiul la judecătorie. La prima instanță s-a anulat, ei au cerut să fie membri fondatori ai acestei fundații și nu există. În fundația mea, membrii fondatori ies din fundație numai când mor. El ce a făcut? După ce a fost refuzat, a făcut o ședință, eu nu am fost prezent, că el menționează că eu am fost prezent și ceilalți doi membri fondatori ai mei, dintre care unul e în America și el a spus că noi am fost acolo și am decis ca el să nu mai fie membru fondator, ci doar simplu membru. El ce a făcut? A luat ce i-a dat răspuns judecătoarea și a folosit aceleași acte din 6 iulie.

Și au fost depuse pe 9 septembrie actele pentru a doua oara. Și doamna judecător Pătrașcu Laura Vasilica i-a acceptat și acolo în cererea lui e un scris al datei care e șters cu fake paste și a trecut cu pixul data. E un fals. Și al doilea fals e că eu la cererea de retragere din fundație, eu nu am semnat așa ceva. Deci el a făcut niște cereri de adeziune ale lui, tatălui și unchiului, uitați cum sunt scrise”, a explicat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru ProSport.

Ilie Năstase a anunțat că a făcut plângere penală împotriva lui Ciprian Marica

Apoi, fostul mare jucător de tenis a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui Ciprian Marica.

„Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a anunțat Ilie Năstase.

Citiți continuarea dezvăluirilor pe prosport.ro