Selly, despre aplicarea legii în România: „Legea ar trebui să fie la fel pentru toți / Lumea e supărată că ascult manele la petreceri/ Văd că s-au terminat toate problemele țării”

Redactor:
Florentina Dinu
Selly, despre aplicarea legii în România: „Legea ar trebui să fie la fel pentru toți / Lumea e supărată că ascult manele la petreceri/  Văd că s-au terminat toate problemele țării”

Unul dintre cei mai iubiți vloggeri din România a vorbit despre legea combaterii bolilor, care de cele mai multe ori ”se aplică preferențial”. În timp ce el  a fost sancționat cu o amendă de 15.000, mii de tineri se distrează în cluburi fără nicio grijă, spune vloggerul.  Selly a explicat cum s-a desfășurat evenimentul. Andrei Șelaru susține că, atât el cât și prietenii lui s-au testat înainte de a se prezenta la petrecere, astfel încât toată lumea să fie în siguranță. Cu privire la prezența cântărețului de manele, Tzancă Uraganu, vloggerul susține că aceasta este adevărata problemă, însa subliniază că alte genuri muzicale au versuri mult mai vulgare.

„Văd că s-au terminat toate problemele țării”

„Am fost weekendul acesta la o vilă în Snagov cu câțiva prieteni, cei mai apropiați, ca să sărbătoresc ziua mea de naștere. (…) Vă dați seama că a ieșit scandal național. Nu voiam să fac astăzi un video, de 1 martie, dar văd că s-au terminat toate problemele țării și România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de ziua mea.

Să le luăm pe rând:

Sunt acuzat de două chestii: că am făcut treaba asta în pandemie, într-o casă. A doua, că l-am adus pe Tzancă Uraganu și pe Biju să cânte la ziua mea. Oamenii sunt supărați mai mult pe a a doua chestie. Nu știu dacă ați aflat, dar toți românii ascultă numai Mozart și Beethoven. E tradiție.

„Lumea e supărată că ascult manele la petreceri. Legea e foarte stupidă. Ar trebui să fie la fel pentru toată lumea”

Cum e legea la fel pentru toată lumea, când toate cluburile sunt pline?

Este ireal câtă ipocrizie există în țara asta!

Să începem cu acuzația principală, pe care a formulat-o și poliția. Vreau să fac două mențiuni: eu chiar cred că pandemia există și trebuie să avem grijă. În acest caz, nu poliția este vinovată. poliția nu face legea, doar o aplică. Să nu credeți că ei au venit acolo, că așa s-a înțeles de la TV. NU! Au venit a doua zi, pe la ora 18.oo, după ce au văzut filmulețele pe TikTok. Legea e foarte stupidă. Legea ar trebui să fie la fel pentru toți. Cum e legea la fel pentru toată lumea, când toate cluburile sunt pline? În club e voie, unde stau toți lipiți uni de alți, însă într-o casă imensă, cu curte, e ilegal. (…)

În ce condiții s-a desfășurat petrecerea

Să vă postesc cum s-au întâmplat lucrurile. Am încălcat legea și am plătit, dar susțîn cu tărie că legea e complet idioată. Mi se pare nedrept, pentru că eu am luat în serios treaba cu pandemia. Am încercat să iau toate măsurile pentru ca nimeni să nu ia covid. Dacă eu iau covid, este un risc asupra dezvoltării mele să stau 14 zile în casă.

„Am rugat pe toată lumea să facă testul anti-covid”

Am rugat pe toată lumea să facă testul anti-covid, să nu stăm 14 zile în carantină. 95% dintre ei au făcut-o. Am insistat pe treaba asta să ne trimită pozele cu testele. În a doua seară, mi-am chemat prietenii mai tineri, care majoritatea ascultă manele și sunt foarte inteligenți. Nu au fost niciodată peste 20 de persoane simultan în interiorul casei. Vorbim despre o casă cu o curte imensă. Soția unui prieten de-al meu este gravidă. M-aș fi simțit ultimul om dacă ar fi fost cineva infectat.

Problema a fost că Tzancă a venit cu toată formația, ceea ce eu nu am prevăzut. Tzancă, pentru că a vrut să îmi facă o surpriză, a venit și cu Costel Biju. A avut numai intenții bune, dar numărul de participanți s-a dublat, dar nu au stat în interior tot timpul. (…)

„Sunteți conștienți că manelele și trapul au aceleași versuri, ba versurile trapului sunt mult mai vulgare”

Să vorbim despre subiectul real al controversei. Toată lumea a luat foc că a cântat Tzancă Uraganu și Biju. Din cauza asta îmi dă lumea în cap: «Uite! cel care vorbea de educație, nu se poate, să asculte, genul acela muzică». Să nu-i dăm numele. Nu e nicio rușine că au venit la ziua mea. Mă mândresc că a venit să îmi cânte un om care cânta atât de frumos. Eu îmi asum.

Dacă se cânta trap, nu era nicio problemă. Hai să dăm lucrurile pe față! M-am săturat de ipocrizie! Sunteți conștienți că manelele și trapul au aceleași versuri, ba versurile trapului sunt mult mai vulgare. (…)

Oameni judecă pentru că manelistul e asumat. Nu face playback. Vine și cântă live și spune versuri simple pe care le intelege toată lumea. (…)

Credeți că ar trebui să fim supărați, să nu iubim viața? Mulți au o problemă cu lucrurile autentice. Nu înțeleg de ce ar trebui să trăim într-o lume de aparență, în care toată lumea se preface. Relaxați-vă!

„Dacă am vorbit despre educatie, ar trebui să fiu ultimul trist”

Lumea mă judecă pe mine pentru că am vorbit despre educație și ascult manele. Dacă am vorbit despre educatie, ar trebui să fiu ultimul trist și să ascult muzică simfonică. Dar o să mă implic în continuare în treaba asta cu educație și o să fac și un documentar. (…)

Țineți minte: construiți, nu distrugeți!”

 

 

 

 

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide