Șoferița care a ucis două fetițe în Capitală, lăsată să plece acasă! Spune că a încurcat pedalele bolidului cu care a produs tragedia!

Șoferița care a ucis două fetițe în Capitală, lăsată să plece acasă! Spune că a încurcat pedalele bolidului cu care a produs tragedia!
Publicat: 28/02/2021, 10:46

Șoferița de 56 de ani care sâmbătă a ucis două fetițe în cartierul Andronache din Capitală a fost audiată la Poliție, și ar fi spus că a încurcat pedalele mașinii pe care a scăpat-o de sub control!

Față de femeia care a ucis din culpă doi copii nu a fost luată nicio măsură preventivă și a fost lăsată se plece, după mai multe ore de audieri!

Potrivit Digi 24, ei i-au fost prelevate probe biologice, medicii legiști urmând să stabilească dacă a consumat alcool.

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă și le-ar fi polițiștilor că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele!

Poliția: „Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul”

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Claudiu Coste, a precizat – sâmbătă seară – că șoferița care a ucis două fetițe în Capitală, în cartierul Andronache, după ce a scăpat un bolid de sub control, circula destul de tare! Sâmbătă a fost o zi neagră în București, unde, trei fetițe au murit în două accidente rutiere!

Accidentul produs de șoferiță a avut loc pe strada Mențiunii, din sectorul 2 al Capitalei, acolo unde a pierdut controlul mașinii și a intrat pe trotuar și a spulberat două fetițe!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase