Tabelul iubitului perfect, pentru femei | Află ce bărbat ți se potrivește, în funcție de ZODIE

Tabelul iubitului perfect, pentru femei | Află ce bărbat ți se potrivește, în funcție de ZODIE
Publicat: 02/07/2023, 13:32
Actualizat: 02/07/2023, 13:57

Fiecare femeie visează la alesul inimii sale și ar face orice pentru a-și găsi jumătatea, perechea alături de care să meargă mai departe în viață.

Pentru asta, unele doamne și domnișoare se orientează chiar după zodii, mai ales cele pasionate de astrologie.

Astfel, ele caută în semnul lui zodiacal calități precum simțul umorului, romantism sau stabilitate, scrie elle.ro.

Iată cele mai importante caracteristici ale fiecărei zodii, la femei:

Berbec: Bărbatul Intelectual

Berbecii sunt persoane foarte raționale și deștepte, sunt independente și le place profunzimea în tot ceea ce fac. Astfel, vor căuta aceste caracteristici într-un bărbat. Vor discuții lungi, care să le pună pe gânduri și caută onestitate și încredere în partener.

Taur: Bărbatul Puternic

Taurii sunt persoanele cel mai indulgente pentru că își iubesc plăcerile vinovate, dar când sunt într-o relație… se dedică complet. Nativele din Taur caută bărbați romantici și pasionali, dar și foarte stăpâni pe situație: nimic nu este mai atrăgător decât un bărbat puternic, care știe ce vrea.

Gemeni: Bărbatul Onest

Gemenii iubesc provocările și sunt mereu gata să încerce lucruri noi, au aventura în sânge și sunt foarte sociali. Astfel, se vor aștepta mereu să ții pasul cu ei, indiferent de situație. Partenerul lor trebuie să fie un om care să spună mereu ce își dorește, dar să aibă și o latură jucăușă și distractivă.

Rac: Bărbatul Sufletist

Nimeni nu este mai bun la suflet și mai sensibil decât un nativ Rac. Ei mereu își doresc tot ce este mai bun într-o relație, dar nu înseamnă că poți profita de ei. Nativele din această zodie își doresc un bărbat exact ca ele: onest, sincer și capabil să se descurce într-o relație, dar și pe cont propriu.

Leu: Bărbatul care flirtează

Pe nativul Leu îl caracterizează loialitatea și motivația, iar dacă partenerul lor nu are aceste caracteristici, atunci relația nu va avea nicio șansă. Nativele acestei zodii vor un bărbat direct, la fel ca ele, care să fie generos și să aibă mereu flirtul la îndemână.

Fecioară: Bărbatul Răbdător

Fecioarele sunt cele mai atente și misterioase, mai ales că nu se grăbesc să se deschidă prea repede față de alții, ceea ce poate face o relație să fie dificilă la început. De aceea, ele vor bărbați care să fie răbdători, cu picioarele pe pământ și foarte susținători.

Balanță: Bărbatul Loial

Balanța este cunoscută ca fiind foarte încăpățânată, dar asta poate fi un lucru bun, pentru că pare foarte motivată și ambițioasă. Totodată, Balanțele au o gândire logică, ceea ce înseamnă că analizează mereu situațiile. Un bărbat loial și ușor adaptabil este perfect pentru femeia din această zodie. Alte caracteristici esențiale sunt bunele abilități de comunicare pentru că Balanța nu suportă când partenerul nu este interesat de lucrurile importante.

Scorpion: Bărbatul Pasional

Scorpionii sunt foarte intenși și sexuali, dar de multe ori ajung în încurcături pentru că se aruncă în prada tentației și nu se gândesc la consecințe. Un bărbat care să se potrivească cu pasiunea nativelor Scorpion va crea o legătură profundă cu ele încă de la început. Nativele din această zodie caută un bărbat care să fie amuzant și răbdător, în special atunci când apar probleme la mijloc. E nevoie de ceva timp, pentru a le câștiga încrederea.

Săgetător: Bărbatul Senzual

Săgetătorii au un spirit de aventură deosebit și sunt destul de deschiși. Ei vor vrea mereu să încerce ceva nou, dar nu se înlătură nici de la ocazia de-a sta cu partenerul liniștiți în casă. Săgetătoarele iubesc bărbații care sunt senzuali și se folosesc de simțul umorului, pentru a scăpa de tensiuni. Însă, au nevoie de cineva activ și plin de viață, asemenea lor, altfel relația nu are niciun viitor.

Capricorn: Bărbatul Muncitor

Nativele din Capricorn sunt deștepte și serioase, motiv pentru care vor un bărbat care să nu fie serios tot timpul. Apreciază și partenerii care sunt ca ele, pentru că le ajută să stabilească o legătură mult mai puternică. Ele vor căuta un bărbat muncitor, dar și amuzant, deopotrivă. Își doresc stabilitate în relație, pentru a se concentra mai bine pe lucrurile plăcute.

Vărsător: Bărbatul Șarmant

Vărsătorii sunt foarte creativi, fapt pentru care sexul cu ei este foarte intens. Iubesc să își folosească calitățile, atât în dormitor, cât și în afara lui, ceea ce îi face niște parteneri perfecți pentru zodiile cu spirit de aventură. Ele caută un bărbat șarmant și pasional, dar ar vrea să fie și sociabil, pentru că le oferă încredere în propria persoană.

Pești: Bărbatul Romantic

Peștii sunt emoționali și foarte introspectivi și știu când să se folosească de aceste avantaje. Nu se lasă prostiți de alții și știu cum să îți spună atunci când ceva îi deranjează. Vor o relație cu cineva pasional, la fel ca ele, apreciind micile romantisme zilnice, așa că nu trebuie să îți fie frică să le arăți latura ta sensibilă.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...