Un bărbat a murit, înecat, în Dâmbovița. Ce au descoperit polițiștii

Un bărbat a murit, înecat, în Dâmbovița. Ce au descoperit polițiștii
Sursa: ISU București - caracter ilustrativ
Publicat: 26/06/2022, 09:37
Actualizat: 26/06/2022, 09:42

Polițiștii bucureșteni au fost chemați, duminică dimineață, prin apel la 112, pentru a veni în ajutorul unui bărbat care, conform sesizării, ar fi intrat în râul Dâmbovița, dar nu a mai fost văzut ieșind. Tragedia a avut loc aproape de Parcul Izvor – respectiv Palatul Parlamentului din Capitală – unde în acest weekend are loc Festivalul „Nostalgia”.

Duminică dimineață, în jurul orei 5:30, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție a fost sesizată despre faptul că un bărbat ar fi intrat în râul Dâmbovița și nu ar mai fi ieșit.

Potrivit polițiștilor, la fața locului s-au deplasat, de urgență, echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției, dar, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul bărbatului.

Din primele informații de la fața locului, bărbatul ș-a lăsat hainele pe margine înainte de a intra în apă și, după felul hainelor, păre a fi un muncitor în construcții.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, au anunțat polițiștii.