Un jucător de polo a murit în timpul meciului Dinamo – Rapid

Un jucător de polo a murit în timpul meciului Dinamo - Rapid
Publicat: 26/03/2022, 12:49
Actualizat: 26/03/2022, 14:19

Un jucător de polo al clubului Dinamo a murit, sâmbătă, în timpul meciului cu Rapid, care avea loc în bazinul Giulești. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Meciul de polo a început la ora 11.00, iar în repriza a doua, la ora 11.54, unul dintre sportivii dinamoviști a ieșit singur pe marginea bazinului, acuzând o stare de rău.

Potrivit unor surse din rândul organizatorilor, acesta și-a pierdut cunoștința și a fost nevoie de intervenția urgentă a paramedicilor SMURD.

A fost resuscitat aproape o oră

Acesta a fost resuscitat aproximativ o oră, însă, în cele din urmă cadrele medicale au declarat decesul.

Polițiștii au întocmit un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe.

Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute.

Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.
Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar.
Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, a anunțat CS Dinamo.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult