Un șofer a murit, după ce mașina pe care o conducea a lovit Arcul de Triumf de la intrarea în Slatina și a luat foc (VIDEO)

Publicat: 12/02/2021, 16:55
Actualizat: 12/02/2021, 17:15

Șoferul unei mașini a murit, vineri, după ce a lovit Arcul de Triumf de la intrarea în Slatina, județul Olt, iar vehiculul a luat foc imediat după impact. În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că mașina a lovit ornamentul din beton de la intrarea în municipiul Slatina, dinspre Pitești, pe DN 65.

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 14:00 pe Drumul European 574/Drumul Național 65, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești.

Din primele informații, șoferul – a cărui vârstă nu a fost dezvăluită – a pierdut controlul volanului și a intrat în Arcul de Triumf de la intrarea în oraș, apoi mașina a izbucnit în flăcări.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD. Șoferul a murit pe loc.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsuflețit al șoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, se arată în comunicat.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf și cuprins de flăcări. Traficul rutier a fost complet blocat, desfasurandu-se activități de stingere a incendiului și salvare a victimelor”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Olt.

În urma evenimentului rutier, care a avut loc în jurul orei 14.00, traficul a fost întrerupt pentru a permite intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului și efectuarea cercetărilor la locul producerii accidentului.

Cozile de mașini s-au întins pe zeci de kilometri, în contextul în care pe Drumul European 574, la final de săptămână se circulă în coloană chiar și în condiții normale. Drumul face legătura între Craiova și București.

Accident grav în județul Sibiu, soldat cu un mort și șase răniți

Un microbuz și o mașină s-au ciocnit pe DN 1, în Avrig, județul Sibiu, accidentul soldându-se cu un mort și șase răniți, anunță Poliția și ISU Sibiu.

Dintre cele șapte persoane implicate, cinci erau în microbuz, informează Mediafax. Două victime au fost găsite încarcerate, viața uneia nemaiputând fi salvată.

Trei femei și trei bărbați primesc la aceasă oră îngrijiri. Accidentul s-a produs între un microbuz transport persoane și un autoturism.

Traficul este îngreunat. ISU Sibiu intervine cu patru autospeciale SMURD dintre care o autospecială cu medic și cu două echipaje de descarcerare.

Accident cumplit în județul Iași: Un tânăr de doar 23 de ani a murit pe loc, după impactul cu un zid! – VIDEO

Un accident cumplit a avut loc pe centura Iașului, în localitatea Uricani, în cursul serii de miercuri, 10 februarie. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, care se afla la volanul unui Ford Focus, a murit pe loc după impactul cu un zid.

Tragedia a avut loc în jurul orei 22:00 iar autoturismul a fost făcut praf, mai multe bucăți ajungând pe șosea, transmite observatornews.ro.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului Ford Focus a pierdut controlul volanului și a intrat într-un zid de beton aflat pe marginea drumului. În urma impactullui, acesta a intrat în stop cadrio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest...
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare