Un sucevean a murit după ce a căzut de pe cal. Avea doar 37 de ani

Un sucevean a murit după ce a căzut de pe cal. Avea doar 37 de ani
Un sucevean a murit după ce a căzut de pe cal. Avea doar 37 de ani / Foto: Facebook
Publicat: 26/04/2021, 16:01
Actualizat: 26/04/2021, 16:02

Florin, un sucevean de 37 de ani, a murit după ce a căzut de pe cal, deși avea experiență în echitație. Vestea morții i-a șocat pe apropiați.

Tragedia s-a produs sâmbătă la Herghelia Lucina din comuna Moldova Sulița. Florin Marciuc obișnuia să călărească la Lucina de 10 ani, deci avea experiență în echitație, relatează Monitorul de Suceava.

Sâmbătă, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați că la Herghelia Lucina un bărbat a căzut de pe cal și a decedat.

Florin plecase la plimbare alături de un grup de prieteni. El s-a depărtat de grup, apoi a fost găsit decedat. Se bănuiește că el ar fi căzut de pe cal direct în cap și și-ar fi fracturat complet coloana. O altă variantă ar fi un traumatism extrem de sever la cap.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se continuă cercetările.

Peste 100 de persoane au transmis mesaje de condoleanțe

„Ne-ai lăsat un gol imens celor care te-am cunoscut! Ai plecat mult prea devreme.”

„Nu îmi vine să cred că nu mai ești, un om așa de bun și cu un suflet bun… ai plecat dintre noi, ai fost un sprijin pentru noi, mereu la nevoie, și puneai suflet în tot ce făceai, îi ajutai pe oamenii care aveau nevoie. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

„Am primit în viață palme dar vestea plecării tale a fost ca un uragan. Nu voi înțelege niciodată de ce cine e special și ar avea încă mult de dat și de învățat celorlalți, bunul Dumnezeu îi ia înainte de vreme de lângă noi”. Acestea sunt câteva din numeroasele mesaje.”