Veste uriașă pentru fanii lui Schumacher, la 10 ani de la accident. Fostul campion de Formula 1 poate să facă asta: „Ai lui au păstrat totul secret”

Veste uriașă pentru fanii lui Schumacher, la 10 ani de la accident. Fostul campion de Formula 1 poate să facă asta: „Ai lui au păstrat totul secret”
Michael Schumacher - Sursa foto: Profimedia images
Publicat: 10/01/2024, 11:32

La un deceniu de la gravul accident de schi suferit în 2013, fanii lui Michael Schumacher primesc o veste îmbucurătoare despre fostul multiplu campion al Formulei 1. Vestea despre starea lui actuală a fost împărtășită publicului de fostului său coechipier, Johnny Herbert.

În cadrul unui interviu pentru „bettingsites.co.uk”, Herbert a dezvăluit că a auzit din surse din lumea Formulei 1 că Michael Schumacher ar fi capabil să stea la masă, ceea ce ar fi o veste uriașă pentru fanii legendei din Formula 1 care a rămas complet paralizat în urma unui accident cumplit suferit la ski.

„Am auzit de la oameni din Formula 1 că este capabil să stea la masă. Dar nu știu dacă este adevărat. Nu pot citi decât printre rânduri. Nu am auzit prea multe de la familie. Ai lui au păstrat totul foarte privat și secret.

Fanii și noi toți am dori să știm că lucrurile merg spre bine. Dar pentru că nu am primit nicio informație, putem doar să presupunem că încă nu există nicio șansă de recuperare”, a spus fostul coechipier a lui Schumacher.

Deși nu s-au oferit detalii concrete despre evoluția sănătății lui Schumacher, ziarul suedez „Expressen” a relatat recent că modelul danez Laila Hasanovic, iubita fiului lui Schumi, Mick, l-a vizitat pe fostul campion de Formula 1. Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului, ceea ce este un eveniment rar, dat fiind caracterul strict privat al situației.

Accidentul cumplit din Alpii francezi

Accidentul grav de schi din 29 decembrie 2013 a schimbat dramatic cursul vieții sale, iar detaliile despre starea sa de sănătate au fost păstrate cu strictețe sub protecția familiei.

A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.

Pilotul german a căzut violent în cap pe când schia la Méribel, unde îşi petrecea sărbătorile de iarnă alături de familie. În momentul accidentului, el era alături de fiul său Mick, pe atunci în vârstă de 14 ani.

În opinia mai multor neurologi de renume, campionul mondial de Formula 1, care împlineşte 55 de ani pe 3 ianuarie, se află cel mai probabil într-o stare vegetativă, după ce a ieşit din comă în 2014.

Născut campion

El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Michael Schumacher, acum în vârstă de 55 de ani, a adunat șapte titluri de campion mondial în Formula 1, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari). El s-a retras definitiv din competiție în 2012.

Un monopost Ferrari de Formula 1 condus de legendarul pilot german Michael Schumacher în 2003, aflat într-o stare perfectă de funcţionare, a fost vândut în noiembrie 2023 pentru suma record de 14,63 milioane de franci elveţieni (14,81 milioane de euro), în cadrul unei licitaţii organizate la Geneva de casa Sotheby’s.

Schumacher, subiectul unui documentar pe Netflix

Un documentar intitulat „Schumacher” a apărut pe Netflix unde se prezintă cariera celebrului pilot german de Formula 1 Michael Schumacher.

Documentarul dedicat lui Michael Schumacher, o legendă a automobilismului, a cărui stare de sănătate este ţinută secretă, este „singurul film susţinut de familia sa”, a anunţat platforma de streaming americană într-un comunicat publicat în 2021.

„Interviuri în exclusivitate” cu soţia pilotului, Corinna, cu cei doi copii ai lor, Gina şi Mick – cel din urmă este la rândul său pilot de Formula 1 – şi cu alte persoane apropiate (Jean Todt, Bernie Eccle) sau foşti competitori din automobilism (Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, David Coulthard) au fost incluse în această peliculă.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii