Viața bate filmul | O femeie a sunat la Poliție, după ce fiul ei a adus acasă o fată abandonată de părinți, pe care a cunoscut-o în parc. Ireal cine era tânăra, de fapt

Viața bate filmul | O femeie a sunat la Poliție, după ce fiul ei a adus acasă o fată abandonată de părinți, pe care a cunoscut-o în parc. Ireal cine era tânăra, de fapt
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 14/03/2022, 17:04
Actualizat: 14/03/2022, 18:06

Jack, un băiețel american în vârstă de 8 ani, a cunoscut o fată blondă, puțin mai mare decât el, al cărei tată a abandonat-o, și a dus-o acasă, implorându-și părinții să o adopte. Aceștia nu au fost de acord și chiar au sunat la poliție. Ulterior, mama lui Jack – Georgiana – a aflat adevărul șocant despre trecutul fetei.

Totul a început atunci când Jack s-a apropiat de fata care stătea singură și părea tristă, într-un colț al terenului de joacă, dintr-un cartier din Connecticut, scrie divahair.ro.

Era și el singur în acel moment, mai ales că mama sa îi permitea să meargă acolo, tocmai pentru că era aproape de casa lor. În jur nu mai erau alți copii, iar fata părea că are nevoie de ajutor, de sprijin, de un prieten.

  • „Hei! Ți-ar plăcea sa te joci cu mine?” , a întrebat el timid.
  • „Vreau să mă joc, dar sunt obosită și înfometată.”, a răspuns fata.

Părea să aibă vârsta lui sau să fie puțin mai mare, dar Jack nu înțelegea de ce a venit la locul de joacă dacă nu voia să se joace.

  • „Atunci ar trebui să te duci acasă, să te odihnești și să mănânci”, i-a spus Jack, politicos, dar fata l-a privit cu ochii mari, afișând cea mai tristă expresie pe care o văzuse el vreodată.
  • „Am așteptat ca tatăl meu să mă ia, dar nu a venit și nu știu unde suntem”, a răspuns aceasta.
  • „Care e numele tău?”, a continuat Jack.
  • „Linda”, a rostit ea aproape fără glas.
  • „Când vine tatăl tău?”, a dus Jack discuția mai departe.
  • „Nu știu”, s-a întristat fata și mai tare.
  • „De cat timp esti aici?”, a întrebat băiatul curios.
  • „Cred că… de două zile.”, a răspuns Linda, uitându-se la pantofi și mușcându-și buzele.
  • „Asta nu e bine! S-a întâmplat ceva?”, a mai întrebat Jack îngrijorat.

Deși avea doar 8 ani, Jack a știut imediat că ceva nu era în regulă și a rămas șocat. Deși mama sa i-a permis să stea singur afară câteva ore, dar știa că ea nu l-ar fi lăsat niciodată în parc timp de câteva zile.

Dar Linda nu era la fel de îngrijorată și chiar părea că s-a resemnat, i-a dat impresia că asta se întâmpla des și ea era oarecum obișnuită cu situația. Dar tristețea tot nu i se putea șterge de pe chip.

Lui Jack i s-a făcut milă de ea, și a decis să o aducă acasă. S-a gândit că mama lui o va hrăni și apoi va chema pe cineva pentru ajutor. Linda a fost de acord să meargă cu el pentru că locuința lui era în apropiere și chiar avea nevoie de niște adulți care să o ajute.

Mama lui Jack chiar a fost șocată când a aflat de la fiul ei ce se întâmplase cu Linda, i-a zâmbit fetei și a poftit-o la masă. Au mâncat împreună, iar fata chiar a râs la glumele și zâmbetele lui Jack.

Băiatul, la rândul său, s-a simțit foarte bine pe tot parcursul serii în care Linda s-a jucat cu el. Au stat ore întregi în dormitorul lui plin cu jucării. Când ea a adormit, frântă, pe patul său, băiatul a ieșit să-i spună mamei…

  • „Mamă, poți s-o adopti? Cred că a fost abandonată. O poți adopta, iar eu pot avea o soră!”, a sugerat Jack fericit.
  • „Nu este atât de simplu, dragă. Are o familie și s-ar fi putut întâmpla ceva. Trebuie să sunăm la Asistența Socială.”, a continuat mama lui, mângâindu-l pe cap.
  • „Dar ea arată deja ca sora mea. Va funcționa, crede-mă!”, a insistat băiatul de opt ani.

Când tatăl lui Jack a ajuns acasă, cei doi adulți au discutat problema și amândoi au fost de acord să cheme Poliția. Femeia le-a spus ofițerilor că fata a stat în parc mai bine de două zile și că a vorbit doar despre un posibil tată. Oamenii legii i-au asigurat că de dimineață vor avea la ușă pe cineva de la Protecția Copilului care le va sări în ajutor.

Jack a fost încântat că Linda și-a petrecut noaptea alături de el, iar a doua zi au mâncat clătite și au râs împreună la micul dejun.

Din păcate, autoritățile au ajuns acolo destul de devreme, împreună cu doamna de la Serviciile Sociale, care deja găsise un dosar despre Linda și tatăl ei. Se pare că, în trecut, au existat mai multe cazuri de abuz și neglijență, dar bărbatul promisese că se va schimba.

După ce a aflat că Linda va trebui să fie dată în plasament de cei de la Protecția Copilului, Jack și-a implorat părinții să devină familia adoptivă a Lindei și, în cele din urmă, aceștia au fost de acord.

Îi plăcea să aibă o soră și se jucau împreună tot timpul la locul de joacă, iar fetița zâmbea din ce în ce mai mult și viața era, în sfârșit, bună și pentru ea.

Într-o zi, familia a descoperit că Linda suferea de anemie și au dus-o la spital, dar nimeni nu îi cunoștea grupa de sânge, așa că au testat-o și, din fericire, se potrivea cu sângele Georginei, așa că a făcut o transfuzie.

Linda s-a însănătoșit imediat, dar medicul pediatru a fost surprins pentru că nu era fata ei.

„Ai spus că este copilul tău adoptiv? Am avut noroc pentru că sunt foarte rare cazurile în care părinții adoptivi au aceeași grupă de sanguină ca a copiilor”, a comentat doctorul Morris și a părăsit camera.

După acea zi, Georgina a avut o senzație de gol în stomac. Oamenii din jur vorbeau deja despre asemănarea dintre Linda și Jack, iar asta a făcut-o să se gândească la fiica pe care a pierdut-o cu mult timp în urmă.

Femeia a adus pe lume o fată frumoasă, cu un an înainte de a-l întâlni pe tatăl lui Jack, dar fostul ei partener a răpit-o pe micuță și nu a reușit să-i găsească niciodată. Poliția i-a spus chiar să nu mai spere la o revedere, pentru că probabil că amândoi erau morți.

Georgina nu s-a gândit niciodată la fiica ei, când Jack i-a spus pentru prima dată că Linda arată de parcă ar fi sora lui. Dar sentimentul din interiorul ei s-a intensificat în fiecare zi după acea internare la spital și trebuia să afle ce se întâmpla.

Soțul său i-a sugerat să facă un test ADN, iar rezultatele le-au confirmat suspiciunile. Linda era fetița pe care fostul ei iubit o furase direct din maternitate. Aceasta însemna că Linda nu mai avea nevoie de părinți adoptivi, pentru că ea avea deja o mamă biologică și un tată vitreg.

Cuplul le-a împărtășit vestea copiilor și au plâns de fericire, fiind foarte încântați că sunt frați. Linda a devenit imediat fetița mamei, iar tatălui lui Jack i-a plăcut ideea de a deveni, peste noapte, tătic de fată.

Între timp, polițiștii l-au prins pe fostul iubit al Georginei și l-au închis pentru mai multe acuzații, inclusiv răpire și abandon de copii.

În loc de concluzie…

Aproape toate coincidențele se întâmplă cu un motiv, iar unii oameni ar putea considera că situația acestei familii ține de soartă, având în vedere că Jack a dus acasă o fată abandonată, iar ea s-a dovedit a fi sora lui biologică.

Copiii ar trebui duși la medic la medic de fiecare dată când au o problemă. Dacă ești părinte, ar trebui să fii mereu la curent cu istoricul medical al micuților tăi. Linda suferea de anemie și a fost norocoasă că a întâlnit-o la timp pe Georgina, mama ei biologică, pentru a-i putea dona sânge.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?