VIDEO | Adela, polițista care s-a împușcat în cap, înmormântată fără slujbă în biserică. Fotografia din ziua nunții, lipită pe mașini

Publicat: 21/01/2022, 13:07

Adela, polițista care s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în gara din Strehaia, va fi condusă vineri pe ultimul drum. Sute de colegi, prieteni, vecini și rudele au venit la Filiași, în lacrimi, să-i aducă flori și lumânări aprinse. Nimeni nu înțelege de ce, tânăra a recurs la un asemenea gest.

La casa tinerei polițiste din Filiași a fost un adevărat pelerinaj vineri dimineața. Părinții și apropiații au stat lângă ea tot timpul încă de joi, de când a fost adusă de la Mehedinți. În ziua înmormântării, strada pe care locuia fata a fost plină de oameni care au vrut să îi aducă un ultim omagiu. Sute de coroane au fost puse în fața porții de colegi, prieteni, rude și apropiați.

Pe mașinile tuturor participanților la funeralii a fost lipită o fotografie a polițistei, din ziua nunții sale în care aceasta poartă rochia de mireasă. Nimeni nu înțelege ce a determinat-o pe fată să recurgă la un asemenea gest.

„Nu știm ce s-a întâmplat, ne-am cutremurat, ce să mai zicem, ne-am cutremurat când am auzit vestea. O mare pierdere și a societății, și a părinților. Un copil cuminte”, a spus o vecină.

Apropiații spun că Adela era un model pentru tinerii din localitate.

Adela ar fi suferit de depresie

„Păcat de tinerețea ei. A fost o fată deșteaptă, cuminte, respectuoasă, nu avem cuvinte. Păcat de suflețelul ei. Oameni ca lumea, familie deosebită”, a spus o apropiată a familiei.

Adela nu va avea parte de o slujbă în biserică din cauza faptului că s-a sinucis.

Ea s-a împușcat în cap, miercuri dimineața, cu arma din dotare în gara din Strehaia. Apropiații spun că înainte de a face acest gest, polițista și-ar fi anunțat soțul că se va sinucide. El i-a sunat pe colegii soției, dar a fost prea târziu. Cei doi se căsătoriseră religios în urmă cu câteva luni și păreau foarte fericiți. Apropiații spun că în ultima perioadă ar fi făcut o depresie severă pentru care începuse să se trateze.