VIDEO | Apariție neobișnuită în Cluj Napoca. O cămilă ia prânzul printre fulgii de zăpadă, în plină stradă

Publicat: 28/01/2023, 17:46
Actualizat: 28/01/2023, 17:59

Apariție neobișnuită în Cluj Napoca. O cămilă ia prânzul printre fulgii de zăpadă, în plină stradă! Filmarea a fost postată pe Tik Tok și a fost vizualizată de mii de internauți.

Cămila, o apariție ciudată pe străzile orașului, nu părea deranjată de mașinile din jurul ei, animalul mâncând tacticos dintr-un tufiș.

Apariția neobișnuită a avut loc sâmbătă, pe străzile din Cluj. Deși ningea cu fulgi mari și zăpada era peste tot, cămila (de asltfel un animal de deșert, obișnuit mai degrabă cu nisipul fierbinte decât cu fulgii de zăpadă) cămila se afla lângă câteva mașini parcate, iar în timp ce mânca liniștită un tufiș, Ba mai mult, în timp ce mesteca liniștită, o mașină a trecut prin spatele ei, însă cămila nu s-a speriat deloc.

@alex.gligorcluj is the new ohio♬ original sound – Bruhmomentfr

S-a dovedit că mamiferul făce parte, de ani buni, dintr-un parc zoologic, care aparţine unui resort din oraş, potrivit observatornews.ro.

Nu e prima dată când o cămilă paște liniștită în Cluj, în 2016, în mediul online a început să circule o imagine cu o cămilă care păștea liniștită printre blocurile dintr-o comună din Cluj, anunță b1TV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase