VIDEO. Daună totală! Un bărbat a renunțat la Tesla, după ce bateria mașinii „a murit” definitiv și nu a mai putut deschide portierele

Publicat: 19/09/2022, 10:47

Mario Zelaya a relatat pe TikTok cum a rămas „blocat în exterior”, după ce nu a mai reușit să deschidă portiera mașinii sale electrice Tesla, pentru care a plătit 140.000 de euro.

Motivul: bateria mașinii Tesla „a murit” definitiv și înlocuirea ei costă aproape 26.000 de euro. Mai mult, proprietarul nu poate vinde bolidul electric, deoarece nu poate să deschidă portierele.

Mario a explicat că dorea să vândă mașina, deoarece nu are posibilitatea să achite un preț ridicol pe o baterie nouă.

Din pacate, el nu a reușit să facă dovada proprietății, deoarece actele mașinii sunt blocate în interior.

Unii internauți au sugerat să vândă mașina „pe bucăți”, dar bărbatul păgubit a explicat că nu are timp pentru așa ceva.

În cele din urmă, acesta a obținut o copie a documentelor, pentru care a plătit 30 de euro și a vândut mașina pentru 19.000 de euro.

Acesta a susținut, la un moment dat, că Tesla ar fi blocat „intenționat” ușile la mașină, de la distanță, după ce bărbatul s-a plâns, pe TikTok, de practicile companiei.

Mario a cumpărat mașina Tesla în 2013, dar a descoperit că are mai multe probleme tehnice, printre care și o scurgere la baterie.

Bărbatul a promis că nu va mai cumpăra altă Tesla și îi avertizează pe ceilalți să nu facă greșeala lui. „Sunt mașini de coșmar, producție de coșmar și – cel mai rău – discutăm despre o companie veche de 10 ani”.

Acesta susține că a ținut legătura cu mai mulți proprietari de Tesla, care s-au plâns de aceleași probleme. „Nu dau nicio explicație după ce ți se consumă bateria”.

Portierele mașinii Tesla dispun de funcția „pop out” și se deschid automat, atunci când cineva se apropie, un inconvenient tragic, în unele situații.

În februarie 2019, Dr. Omar Awan, de 48 de ani, a murit după ce Tesla s-a a luat foc și polițiștii nu au reușit să-l scoată din mașină, deoarece ușile erau complet blocate, scrie Daily Mirror.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase