VIDEO EXCLUSIV | Viceprimarul Stelian Bujduveanu, anunț în premieră: „În șase luni este perfect rezonabil ca Pasajul Doamna Ghica să fie dat în trafic”

Publicat: 07/02/2023, 08:00

Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei, a precizat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că Pasajul de la Doamna Ghica ar putea fi dat în trafic peste șase luni.

Stelian Bujduveanu a discutat în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” despre cele 10 puncte pe care Nicușor Dan ar trebui să le rezolve într-un termen de șase luni. Este vorba de „poruncile” impuse de PNL, printre care și darea în trafic a Pasajului de la Doamna Ghica.

„Nu putem să condamnăm bucureștenii în a nu avea aceste proiecte benefice realizate până la finalul acestui interval pe care noi îl considerăm rezonabil, și dacă citiți cele zece puncte, așa cum au fost ele elaborate, o să vedeți că sunt termene rezonabile pentru fiecare proiect”, a declarat Stelian Bujduveanu în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

„Noi am cerut un termen rezonabil de șase luni”

Viceprimarul Stelian Bujduveanu a avansat un termen pentru darea în trafic a Pasajului de la Doamna Ghica.

„Cel mai important este darea în trafic a pasajului de la Doamna Ghica. Noi am cerut un termen rezonabil de șase luni. La cum arată astăzi structura, tablierul este în procedură finală de a fi asamblat. În șase luni este perfect rezonabil de a fi dat în trafic”, a declarat Stelian Bujduveanu în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Când va intra în reparații Podul Grant

 Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei, a mai anunțat, în premieră, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, când se va interveni din nou pentru reparații la Podul Grant, acolo unde vor fi și delimitări ale traficului.

„S-a închis depunerea ofertelor pentru Podul Grant. Și acolo, din nou, un ofertant a câștigat și va interveni pentru a repara. În cadrul contractului există și un termen de intervenție (…) fiind licitația finalizată. Deci aș spune că la primăvară, cel târziu, constructorul trebuie să intre în execuție”, a mai precizat Stelian Bujduveanu în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase