VIDEO | Horoscop marți, 7 februarie 2023. Unele planuri personale sau sentimentale pot fi ușor neclare pentru unii nativi

Publicat: 07/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 7 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești setat pe rezolvarea unor chestiuni practice, domestice sau profesionale. Cheia pentru atingerea obiectivelor este să fii realist în ceea ce-ți propui ,neasumându-ți mai mult decât poți realiza, deoarece în caz contrar poți fi nemulțumit de rezultat. Ți se recomandă mai multă precauție… atât cât șofer, cât și ca pieton.

Taur

Unele planuri personale sau sentimentale pot fi ușor neclare, deoarece nu ești foarte sigur de sentimentele tale. Deși ești dornic de mai multă afecțiune, ai vrea mai degrabă ca celălalt să-ți intuiască dorința, fără să fie nevoie să o declari în cuvinte. Interacțiunea cu copiii îți dă unele bătăi de cap, nu te lăsa manipulat de ei, pot fi mai convingători decât crezi.

Gemeni

Dacă interacțiunea cu o persoană de sex feminin într-un context profesional sau unele solicitări care privesc munca ta nu te satisfac – sau nu sunt prea clare – nu te consuma prea tare, ci mai degrabă caută să vezi cine sau ce anume te poate susține în a-ți ușura activitățile. Cu cât îți sunt mai clare lucrurile cu atât găsești mai ușor soluțiile de rezolvare.

Rac

Nu lăsă unele conversații sau schimburi de idei să-ți strice buna dispoziție, dar în egală măsură evită și tu tendința de a provoca prin unele comentarii mai critice. Dacă observi că nu rezonezi cu unele discuții sau persoane, în loc să încerci să-i convingi pe ceilalți de adevărul tău, mai bine te-ai retrage și ti-ți vedea de ale tale.

Leu

Poate nu este cea mai bună zi pentru clarificarea unor chestiuni financiare și nici sentimentale, din lipsa abilității de a evalua corect valoarea unor lucruri sau autenticitatea unor sentimente. Păstrează-ți perspectiva practică și realismul în orice fel de interacțiune și nu te grăbi în a acționa înainte de a-ți fi clarificat obiectivele și direcția în care vrei să mergi.

Fecioara

Nu prea poți miza pe susținerea celuilalt astăzi, indiferent de contextul vizat. Atitudinea ușor evazivă sau feedback-ul neclar pe care l-ai primit nu te încurajează să mergi mai departe cu ce ți-a propus, mai ales atunci când este necesar un efort de echipă. Interacțiunea cu orice formă de autoritate este îngreunată, însă abilitatea de a face compromisuri ajută.

Balanța

Nu pare o zi foarte interactivă, astăzi. Poți fi un pic mai retras sau simți nevoia să stai mai mult timp cu tine, însă asigură-te că folosești acest timp într-un mod pozitiv. Te ajută să analizezi lucrurile în liniște, însă nu ajută să te lași acaparat de tot felul de griji. Lasă-te ghidat de propria intuiție, s-ar putea să ai unele revelații.

Scorpion

Un obiectiv sau un plan pe care îl ai nu decurge în modul în care te aștepți, fapt care poate crea unele frustrări. Dacă este vizat planul sentimental, faptul că nu poți miza pe reciprocitatea sentimentelor unei persoane nu te încurajează prea mult să înaintezi în acea direcție. Ce ar putea fi de ajutor ar fi o comunicare cât mai clară între parteneri.

Săgetător

Unele solicitări de natură socio-profesională sau unele așteptări din partea cuiva nu ți se par nici corecte nici îndreptățite, fapt care va îngreuna interacțiunea într-un parteneriat. Nu ești dispus să renunți la ceva ce aveai planificat pentru ziua respectivă, doar pentru a mulțumi pe celălalt. Folosește-ți creativitatea și vezi ce soluții ar putea exista.

Capricorn

Unele diferențe de opinii sau perspective pot îngreuna modul de desfășurare al unui proiect la care lucrezi în colaborare cu cineva. Între cum ar fi bine sau etic să procedezi și cum se desfășoară concret unele lucrurile există o diferență cu care poți fi mai mult sau mai puțin de acord. Ești genul de persoană care ține mult la principiile sale, de aceea te vei strădui să cauți variantele cele mai corecte.

Vărsător

Cu siguranță nu este ziua cea mai potrivită pentru a merge la cumpărături deoarece te poți lăsa ușor tentat de unele lucruri mai puțin necesare sau partenerul de cuplu este cel care te poate convinge cu unele cerințe. Pot exista unele nemulțumiri pe plan sentimental, dorințele unuia dintre voi nu sunt satisfăcute.

Pești

Ori tu ți-ai stabilit mai demult unele activități pentru astăzi, iar acum descoperi că nu prea ai chef de ele ori partenerul de cuplu sau de business are unele cerințe din partea ta cu care ești mai mult sau mai puțin confortabil. Indiferent de caz, este nevoie să se ajungă la un compromis, dacă vreți să susțineți o colaborare armonioasă.

Horoscop carieră 6-12 februarie 2023:

Horoscop general 6-12 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase