VIDEO | Horoscopul zilei de 13 iulie 2022. Lună Plină în zodia Capricorn

Publicat: 13/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 13 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna Plină din zodia Capricorn vine cu rezolvări și încheieri de etape. Fenomenul astral activează sectoarele din harta astrală unde se află Capricornul.

Capricornul reprezintă cariera, ambițiile profesionale, structurile și organizarea. Zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cele mai activate de acest fenomen astral.

 Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, al imaginii publice, dar și al statutului personal este activat odată cu Luna Plină din zodia Capricorn. Posibil să-ți atingi niște obiective profesionale, să culegi roadele, să înregistrezi un succes în sfera profesională. Totodată, poate să apară și o criză și să fii nevoit să găsești un echilibru între viața profesională și cea de familie.

Horoscop zilnic Taur

Sectorul călătoriilor, al principiilor de viață, studiilor, relațiilor cu străinătatea, cursurilor de perfecționare profesională este activat odată cu Luna Plină din zodia Capricorn, care aduce încheieri de etape în aceste domenii. Posibil să culegi roadele unor cursuri, să obții o diplomă, un atestat. Dacă te afli într-o călătorie s-ar putea să cunoști persoane, care să-ți schimbe viziunea asupra vieții.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Plină din zodia Capricorn îți activează sectorul financiar, al banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții, dintr-o moștenire sau credit. Poți returna un credit sau să găsești soluții de refinanțare, de returnare a unei datorii. Totodată, se poate activa și casa intimității, încrederii reciproce, a transformărilor profunde.

Horoscop zilnic Rac

Luna Plină din zodia Capricorn se formează pe axa relațiilor pentru tine și ai putea să culegi roadele unor colaborări sau parteneriate sau să închei un parteneriat, care nu-ți mai aduce beneficii sau o relație care nu mai funcționează.

Horoscop zilnic Leu

Luna Plină din zodia Capricorn de astăzi se formează pe casa muncii, activităților profesionale și sănătății. Se poate încheia o etapă, să schimbi un job, să culegi roadele unui proiect sau să începi o activitate pe cont propriu, care să-ți permită să nu mai depinzi de un program, să ai mai multă libertate. Din punct de vedere al sănătății este posibil să se acutizeze niște afecțiuni mai vechi, care necesită rezolvare și investigații.

Horoscop zilnic Fecioară

Sectorul sentimental, al aventurilor romantice, iubirii, creativității, copiilor și distracției este activat odată cu Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează astăzi și anunță încheieri de etape, culegerea roadelor, oficializarea unei relații, rezolvarea unei probleme apărute în relația cu copiii. Totodată, se poate valorifica o pasiune sau să conștientizezi faptul că ai mai multă nevoie de relaxare.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Plină din zodia Capricorn de astăzi activează sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, spațiului de locuit, dar și relațiilor cu părinții. Poate apărea o criză în familie, se pot lua decizii privind reamenajarea spațiului de locuit sau schimbarea domiciliului. S-ar putea să simți nevoia să te întorci în trecut, să vizitezi locurile copilăriei, să te împaci cu unul dintre părinți cu care ai avut dispute mai dese. Totodată, unele evenimente care apar în planul carierei, ar putea să-ți schimbe planurile pe termen lung.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Plină de astăzi din zodia Capricorn activează sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, relațiilor cu rudele, în special cu frații. Așadar, poți să afli o veste, o informație, să fii căutat de cineva cu care nu ai mai vorbit de mult sau să închei un curs, să obții un atestat, să faci o deplasare pe distanță scurtă, chiar și în alt oraș. Evenimentele care au loc la Luna Plină îți vor dinamiza axa cunoașterii, principiilor și lărgirii orizonturilor.

Horoscop zilnic Săgetător

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă este activat astăzi odată cu formarea Lunii Pline din zodia Capricorn. Poți culege roadele unor demersuri profesionale, încheierea unor contracte sau parteneriate profitabile, care să-ți aducă surse noi de venit. Pe de altă parte, poți încheia un proiect care nu-ți mai aduce sume însemnate de bani.

Horoscop zilnic Capricorn

Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna Plină se formează întocmai în zodia ta, în casa personalității. Poți încheia un capitol de viață sau culege roadele unor demersuri personale, relaționale, privind cariera sau un parteneriat profesional. Poți avea niște conștientizări privind traseul pe care-l vei urma de acum încolo.

Horoscop zilnic Vărsător

Sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și subconștientului este activat astăzi de Luna Plină din zodia Capricorn, care îți poate aduce niște conștientizări legate de acțiunile tale de până acum. Posibil să primești mesaje din astral, să ai vise sau premoniții, informații care să te ajute în deciziile tale.

Horoscop zilnic Pești

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, a relațiilor de prietenie și a vieții sociale. Se pot încheia niște etape într-un proiect avut în derulare, posibil cu un prieten. Poți trece la o altă etapă, culegi roadele unor demersuri sau simți că trebuie să te implici într-un proiect umanitar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata