VIDEO | Horoscopul zilei de 26 iulie 2022. „Berbecii” se gândesc la o iubire din trecut

Horoscopul zilei de 26 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur intră astăzi în careu cu Mercur, planeta comunicării, din zodia Leu, așa că există riscul să intrăm foarte ușor în conflicte de idei, mai ales din cauza orgoliului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Planul sentimental este activat astăzi și este posibil să ai niște impulsuri de moment, pe care să le regreți în relația de cuplu. Dacă gândul tău este la o iubire din trecut, s-ar putea să o cauți, să afli vești, să-i împărtășești trăirile. Indiferent de consecințe, vei face ce simți.

Horoscop zilnic Taur

Marte din zodia ta intră astăzi într-un careu cu Mercur din casa familiei și este posibil să iasă la suprafață unele nemulțumiri, care mocnesc de mai mult timp. Relațiile cu părinții pot fi conflictuale. Totodată, s-ar putea să-ți impui autoritatea în raport cu ceilalți membrii ai familiei.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu te afli în apele tale astăzi. Poate și din cauza aspectului dizarmonic care se formează între Mercur, guvernatorul tău și Marte din casa subcoștientului. Simți o stare de agitație interioară și dacă nu reușești să te reechilibrezi, să găsești soluții la o problemă, te frămânți și mai mult. Salvarea va veni de acolo de unde te aștepți mai puțin.

Horoscop zilnic Rac

Posibil contextul de astăzi să aducă tensiuni sau eforturi de a intra în posesia unei sume de bani pe care ți-o datorează un prieten. Dacă ești implicat într-un proiect nou, s-ar putea să încerci să-l administrezi cât mai eficient, iar dacă are legătură cu o campanie umanitară, încerci să strângi niște fonduri prin organizarea unui evenimente caritabil.

Horoscop zilnic Leu

Careul care se formează astăzi între Mercur, planeta comunicării, plasată în zodia ta și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, îți aduce tensiuni în raport cu șefii din cauza faptului că nu-ți aprobă niște idei sau nu sunteți pe aceeași lungime de undă într-un proiect.

Horoscop zilnic Fecioară

Posibil astăzi să încasezi o sumă de bani, dar așa cum îi iei, așa îi și cheltui pentru o problemă care apare în casă sau cu părinții. Pe de altă parte, careul dintre Mercur din zodia Leu cu Marte din zodia Taur s-ar putea să-ți răscolească principiile, să simți o agitație interioară.

Horoscop zilnic Balanță

Planurile tale de viitor ar putea să sufere modificări din cauza unor evenimente care au loc în sfera intereselor financiare. Careul dintre Mercur, astrul comunicării, din zodia Leu cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, vine să aducă tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, însă există rezolvare la micile neînțelegeri dintre voi. Trebuie doar să o vedeți.

Horoscop zilnic Scorpion

Astăzi este posibil să intri în conflicte cu colegii de muncă din cauza timpului scurt pe care-l aveți să respectați un termen limită într-un proiect. Posibil să se deschidă și niște discuții despre salarizare și despre volumul mare de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astral de astăzi vine cu eforturi să faci rost de o sumă de bani pentru vacanță. Careul care se formează între Mercur din casa principiilor cu Marte din casa muncii vine să aducă tensiuni în raport cu colegii din cauza unor divergențe de opinie și perspective diferite.

Horoscop zilnic Capricorn

Contextul astral de astăzi vine cu tensiuni între tine și partener din cauza treburilor casnice. Tu ești preocupat de petrecerea timpului cu prietenii sau într-un mod plăcut, iar partenerul ține morțiș să rezolve niște chestiuni legate de casă și spațiul de locuit.

Horoscop zilnic Vărsător

Astăzi s-ar putea să iei niște hotărâri, care privesc viața de familie, fără să te consulți cu partenerul de cuplu și de aici să apară tensiuni între voi și chiar conflicte. Apelează la diplomație și încearcă să aplanezi conflictul până nu stricați relațiile și ajungeți la o ruptură!

Horoscop zilnic Pești

Careul care se formează astăzi între Mercur din casa muncii cu Marte din casa comunicării vine cu tensiuni între tine și colegii de serviciu sau colaboratorii cu care lucrezi și nu-și respectă o promisiune, atunci când este vorba de un termen limită.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Sonda Juno de la NASA a surprins un lac de lavă ce ar putea înghiți...