VIDEO | Horoscopul zilei de 28 mai 2022. Venus intră în zodia Taur

Publicat: 28/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 28 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, a armoniei, dar și a banilor, intră astăzi în zodia Taur, zodie pe care o guvernează și în care-și manifestă din plin calitățile și energia.

Micul Benefic, așa cum mai este numit în astrologie, va tranzita semnul Taur până pe data de 23 iunie. În toată această perioadă, vom avea șansa de a consolida poveștile de iubire, de a ne îmbunătăți viața sentimentală, dar latura financiară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai ocazia în următoarea perioadă să-ți crești veniturile, să faci bani din proiectele tale, cu ajutorul talentelor tale native și să te responsabilizezi vizavi de cheltuieli. În plus, Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar acest tranzit te va susține să-ți consolidezi și îmbunătățești viața de cuplu.

Horoscop zilnic Taur

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin zodia ta, te vei bucura de o perioadă benefică în plan sentimental și personal. Vei emana sex-appeal și îți vei putea folosi mai ușor puterea de seducție pentru a cuceri pe cine-ți dorești. Te vei preocupa mai mult de tine și de dorințele tale, te vei pune pe primul loc și vei dori să-ți îmbunătățești felul în care arăți.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus, guvernatoarea iubirii tale, s-ar putea să-ți trezească niște amintiri, să îți readucă trecutul în față, mai ales fiind vorba de o fostă relație. Pe de altă parte, îți poate aduce îmbunătățiri ale stării de sănătate și șansa să te vindeci de niște probleme mai vechi. Este o perioadă bună să ieși din contextele toxice în care te afli.

Horoscop zilnic Rac

Venus în Taur îți va aduce prietenii mai aproape și te poți bucura de compania acestora. Posibil să ieși mai mult la eveniment și să cunoști oameni noi. Totodată, Venus te va susține să conduci la succes niște proiecte pe care le ai și să faci pași importanță către planurile de viitor pe care ți le-ai setat.

Horoscop zilnic Leu

Venus în Taur îți activează sectorul carierei și îți aduce ocazia de a-ți îmbunătăți situația profesională. Nu este exclus să-ți schimbi direcția profesională sau să primești noi responsabilități în perioada următoare.

Horoscop zilnic Fecioară

Venus îți va deschide apetitul pentru călătorii, pentru explorare și s-ar putea să îți dorești să te dezvolți, fie personal, fie profesional. Asta înseamnă că te poți înscrie la un curs, la un seminar sau poți urmări un documentar care-ți va schimba viziunile. Este o perioadă în care orizonturile ți se pot lărgi și îți poți schimba niște credințe și convingeri.

Horoscop zilnic Balanță

Venus este guvernatoarea ta, iar acest tranzit prin zodia Taur îți aduce mai multă pasiune în viața de cuplu. Otodată, te poți ocupa cu mai mult succes de obținerea unor drepturi materiale, credite, împrumuturi, sponsorizări sau poți face investiții avantajoase. În unele cazuri, poate fi vorba de o creștere a veniturilor partenerului.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus îți va activa întocmai sectorul relațiilor, prin urmare vei intra într-o perioadă în care ai mari șanse să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Dacă ești singur, poți începe o nouă relație care se va dovedi a fi de lungă durată. Tot Venus în Taur te va susține în consolidarea relațiilor profesionale, în îmbunătățirea relației cu colaboratorii și nu este exclus să semnezi noi contracte.

Horoscop zilnic Săgetător

Acest tranzit te susține să-ți îmbunătățești situația la locul de muncă. Vei observa că ești mai eficient în desfășurarea sarcinilor în perioada următoare, te înțelegi mai bine cu colegii, iar cei care-și caută un loc de mun că se pot angaja acum.Totodată, te poți recupera mai ușor după o problemă de sănătate avută.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus îți va activa sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii, dacă ești părinte. În perioada următoare ai toate șansele, dacă ești singur, să începi o nouă poveste de iubire. Totodată, te poți bucura de succes cu un proiect creativ.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus în Taur te ajută să-ți îmbunătățești relațiile cu familia, să te apropii mai mult de cei dragi și să te preocupi de confortul locuinței. Sunt nativi care se pot preocupa de redecorarea locuinței în perioada ce urmează.

Horoscop zilnic Pești

Venus în zodia Taur te susține foarte mult în comunicare și te ajută să-ți îmbunătățești dialogul cu cei din jur. Se pot clarifica multe în mintea ta, poți afla informații importante și poți avea câștig de cauză în negocieri. De asemenea, poți rezolva niște situații legate de acte și poți obține niște aprobări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase