VIDEO Luminița Georgescu: Tehnica „Access bars” contribuie la o viață mai ușoară, mai cu bucurie și cu glorie”

Publicat: 28/11/2022, 19:35

Luminița Georgescu, Facilitator Access Consciousness Bars, a fost invitata emisiunii ,,Înapoi în viitor cu Andreea Perminova’’, difuzată vineri, 25 noiembrie. Printre subiecte abordate, Luminița Georgescu a vorbit despre tehnica „Access Bars”- o tehnică de accesare a conștienței care contribuie la controlul stărilor anxioase, îmbunătățesc viața și aduce bucurie, înțelegere și fericire în viața celui care o practică.

„Tehnica „Access bars” este prima clasă care se învață în Access”. Access Consciousness sau accesează conștiința e un set de tehnici și terapii și practici și procese de corp, deci e mai vast subiectul. Access vast este prima clasă care se învață în Access, cum spuneam și se primesc la această la acest curs o serie de instrumente se învață tehnica Acces bars” și toate acestea contribuie pentru o viață mai ușoară, mai cu bucurie și cu glorie”, a declarat Luminița Georgescu.

Întrebată cum a ajuns să ia contact cu acest tip de terapie care este în România este mai puțin cunoscut, dar foarte popular în Statele Unite, Luminița Georgescu a spus: „În State a  și fost descoperită pentru prima dată. Eu am ajuns cu „Mantra Acces” am descoperit-o pe Facebook, foarte interesant, mi-a apărut la un moment dat și am început pur și simplu zic mantra în ziua respectivă, deși eu văzusem de foarte multe ori, dar nu alesesem folosesc acest instrument magic și până seara am știut în acel articol în care o găsisem este mai e un mesaj pentru mine. Eu sunt o căutătoare.

Cum a început experiența Access Consciousness?

Căutam de de mulți ani așa drumul către mine, nu știam exact ce caut, dar știam am ceva, mai am ceva de făcut aici, pe lângă faptul am bifat lucrurile care se bifează în realitatea asta averile materiale, materiale, copilul, aveam în business-ul meu, adică făcusem, creasem în viața mea, numai știam e mai mult de atât. Adică vream aibă sens viața, nu doar treacă zilele și totu fie doar despre asta. Și în momentul în care am făcut multe cursuri, înainte de Acces, am tot căutat. Când am spus mantra s-a schimbat ceva și am zis cred am găsit ce căutam. Am știut undeva în interiorul meu și m-am și înscris la cursurile la care am fost imediat. Eram și într-o perioadă destul de dificilă financiară.

Ultimii bani mi-am dat pe acea clasă de „bars”, eram într-o perioadă dificilă și dar m-am dus cu o foarte mare bucurie și deschidere și a fost un wow pentru mine. Așa am și ales devin facilitator, după aceea a fost un nou. Îți spun și în ce aspect mergeam de foarte mulți ani la psihoterapie, făceam cu  diverși psihoterapeuți, am tot schimbat așa și încercam să-mi rezolv relația cu mama. Era o mare durere a mea de care nu reușeam trec. Și după clasa de bars am simțit, Prima dată, am crezut mi se pare, dar imediat după am simțit toată lupta aceea pe care o duceam pentru a-mi rezolva situația nu mai era, toată greutatea aceea nu mai este.

Pe măsură ce a trecut timp am văzut starea mea de la zi la zi este mult mai bună, reușesc nu mai fiu așa de încrâncenată. Vreau spun acuma că văd lucrurile diferit și acum relația cu ai mei și cu mama e cu totu și cu totu alta și atunci am știut e ceva fabulos, despre care trebuie afle oamenii. Am știut vreau predau și eu clasa aceasta și am și făcut-o foarte rapid, în 2 luni de veneam facilitate și de atunci predau”, a afirmat Luminița Georgescu.

Ce înveți la o clasă „Access bars”?

De asemenea, întrebată ce presupune o clasă de „Access bars”, Luminița Georgescu a spus: „O sesiune de bars presupune atingerea a 32 de puncte pe care noi le avem pe cap și care nu au fost folosite până acum în sensul ăsta. Sunt pur și simplu niște puncte și prin atingerea noastră, între degetele noastre se formează niște bare de energie care disipează încărcătura electromagnetică a barierelor, limitărilor pe care noi o avem stocată în creier. Asta ne împiedică puncte lor de vedere fixe cu care am crescut, de care ținem noi așa și poate de foarte multe dintre ele nici nu suntem conștienți. Adică viețile noastre arată într-un fel și to totul e la nivel subconștient. E suntem pe pilot automat și chiar de multe ori nu ne dăm seama ce ne împiedică.

Acest chiar despre asta este despre a nu te mai duce și-a căutat greșeala și a căuta unde este problema de a căuta problema. Access scoate din zona problemelor. Te duci în zona posibilităților și a alegerii, ceea ce mi se pare fabulos și nicio tehnică pe care eu am experimentat-o nu am întâlnit lucrul ăsta și mai mult de atât, obții și niște instrumente cu care tu să-ți creezi viața astfel și fii propriul tău maestru.

Care sunt mantele și cum se folosesc aceste instrumente?

În Access este o mantră – totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie, unde gloria este expresia exuberanței și a abundenței. Recomand și celor care ne primesc primească acest instrument de la mine astăzi și îl folosească în în viața lor de 10 ori dimineață de 10 ori seara și ori de câte ori peste zi consideră ei necesar, sau când se simt anxioși, când e o apare o provocare care pare n-are rezolvare, mantra se schimbă energia situației în care te afli și da, aduce foarte multă claritate”, a declarat Luminița Georgescu, Facilitator Access Consciousness Bars.

Emisiunea poate fi urmărită pe platforma csid.ro – aparținând Gândul Media Network – pe pagina de Facebook CSID și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației csid.ro.

Vă recomandăm să citiți și:

„Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” | Ioana Filipescu, despre rolul succesului în dinamica vieții de cuplu

„Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” | Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, despre parcursul de la inginerie la nutriție și un stil de viață sănătos: „M-a inspirat o poveste foarte personală, în urmă cu 3 ani”

„Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” | Fiica lui Mircea Geoană, dezvăluiri din copilărie. Ana Geoană: „Am trăit în două țări, cu două culturi diferite, din care sper că am luat tot ce e mai bun”

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA