Prima pagină » ALEGERI 2025 » Crin Antonescu, despre preferințele sale culinare: Nu gătesc, doar ochiuri. Îmi place FASOLEA cu ciolan

Crin Antonescu, despre preferințele sale culinare: Nu gătesc, doar ochiuri. Îmi place FASOLEA cu ciolan

Crin Antonescu, candidat la președinția țării,  a vorbit într-o emisiune de la Metropola TV despre preferințele sale culinare. 

Candidatul prezidențial al PSD-PNL-UDMR a dezvăluit că nu gătește, dar că prăjește ouă prăjite pentru fiica sa .

„Ochiuri. Pentru aia mică…”.

Întrebat dacă este genul de bărbat care mănâncă doar când este masa pusă, politicianul a spus:

„Nu,nu,nu nu știu să pun. Soția mea e genul de femeie care, chiar și când e obosită, insistă să așezăm la cină masa frumos, să fim toți trei la masă. Nu știu să gătesc, nu e vorba de timp. E o excelentă gătitoare soția mea”.

Fostul lider liberal a dezvăluit că-i place fasolea cu ciolan, un preparat tradițional din bucătăria românească.

La alegerile de anul trecut, candidatul PSD Marcel Ciolacu era cunoscut pentru preferințele sale culinare,  covrigii de Buzău, deși a declarat în interviuri că nu știe să-i prepare.

Însă, înainte de primul tur al alegerilor, premierul a publicat pe TikTok un clip în care învățase să prepare covrigi de Buzău.

@marcel_ciolacu Astăzi am făcut covrigi de Buzău! #marcelciolacu #covrigi #unpresedintepentrutoti #buzau #covrigidebuzau #🥨 ♬ sunet original – marcel_ciolacu


Nicolae Ciucă, fostul candidat PNL la alegerile prezidențiale de anul trecut, a gătit  o ciorbă de burtă, legume și pui fripți la grătar la o emisiune prezentată de Mircea Dinescu. La lansarea cărții sale „În Slujba Țării”, fostul general a povestit cum a gătit un borș afgan pe durata misiunilor sale militare din timpul Războiului din Afganistan.

Elena Lasconi, candidata USR la prezidențiale, a câștigat în 2013 trofeul Masterchef pentru rețeta prăjiturii cu ciocolată și fructul pasiunii. Primărița orașului Câmpulung, care își încearcă din nou norocul în a candida la alegerile prezidențiale din mai, a dezvăluit că gătește sarmale în foi de varză și Choux à la crème.

 


Sursa Foto: Profimedia

Citește și: General cu 4 stele Michelin, în Afganistan/Nicolae CIUCĂ a povestit cum a gătit „borșul afgan” pe front

Autor
Absolvent al Facultății de Istorie (2013-2016) și al programului de master „Istorie și Practică în Relații Internaționale” (2019-2021) la Universitatea din București, Alexandru Stan Bogdan ... vezi toate articolele

Citește și