Gestul lui Jeremy Clarkson, la o săptămână după ce a fost concediat de la Top Gear

Publicat: 31/03/2015, 11:27

Alan Yentob a declarat că este normal ca James May și Richard Hammond să fie sceptici în privința viitorului emisiunii auto Top Gear, după concedierea lui Jeremy Clarkson. Fostul prezentator al Top Gear, care a fost debarcat din cauza unui conflict cu un producător al show-ului auto, pare relaxat, dar puțin obosit și tocmai ce a achiziționat un Mercedes CLK 63 AMG, scrie Daily Mail.

Surse anonime au declarat că ITV se pregătește să-i ofere lui Clarkson 10 milioane de lire sterline pentru a participa la câteva emisiuni transmise live, iar producătorul executiv și totodată prietenul din școală al vedetei, Andy Wilman, are un rol de mediere în acest conflict.

Duminică, în locul emisiunii Top Gear, a fost difuzat un show denumit Carribean, prezentat de Simon Reeve. Emisiunea a avut o audiență medie de 2,58 milioane telespectatori, față de 5,5 milioane telespectatori, cât înregistrează Top Gear.

Directorul general al BBC, Tony Hall, l-a concediat pe Clarkson, în vârstă de 54 de ani, după ce a constatat că acesta l-a agresat fizic și verbal pe producătorul general al emisiunii, Oisin Tymon, în vârstă de 36 de ani, din cauza „serviciilor proaste de catering” de la hotelul Yorkshire, unde s-a cazat echipa Top Gear, după o zi de filmare. La rândul său, victima a decis să nu depună plângere împotriva prezentatorului de la Top Gear, dar acest lucru nu l-a salvat pe Clarkson.

foto: captură Daily Mail

foto: captură Daily Mail

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase