Popularul joc video World of Warships vine cu o surpriză pentru jucătorii din România / Ce alte noutăți pregătesc producătorii (P)

Popularul joc video World of Warships vine cu o surpriză pentru jucătorii din România / Ce alte noutăți pregătesc producătorii (P)
Popularul joc video World of Warships vine cu o surpriză pentru jucătorii din România. Ce alte noutăți pregătesc producătorii
Publicat: 14/03/2024, 13:00
Actualizat: 14/03/2024, 13:26

Wargaming pregătește o mega-surpriză pentru fanii români ai jocului video World of Warships: cel mai recent update introduce primul comandant de navă român din joc, Andrei Teodorescu, a cărui voce este interpretată de actorul George Lungoci. În vârsta de 55 de ani, actorul născut la Timișoara este cunoscut publicului de la noi din țară din filme precum Filantropica, Garcea și Oltenii sau Secretul lui Zorillo, dar mai ales pentru dublajele în limba română ale unor serii foarte populare de desene animate: Viața cu Louie (Life with Louie), Curaj, câinele cel fricos (Courage, The Cowardly Dog), Ed, Edd și Eddy (Ed, Edd n Eddy), Să-nceapă Aventura (Adventure Time) sau Scooby Doo.

În World of Warships, George Lungoci îl va interpreta pe Amiralul Andrei Teodorescu, primul comandant de navă vorbitor de limba română din joc. În ciuda aspectului impozant și a gradului, Andrei Teodorescu rămâne un personaj mai degrabă comic, în stilul cu care ne-au obișnuit rolurile precedente ale lui George Lungoci.

Comandantul de navă Andrei Teodorescu este disponibil în World of Warships, pentru toți jucătorii din România, începând de astăzi, 14 martie 2024. Pentru a-l debloca, accesați această pagină și înregistrați-vă folosind codul “TEODORESCU”. Astfel, nu mai puțin de 7000 de gameri norocoși vor avea ocazia de a juca alături de Amiralul român odată aplicat update-ul 13.2 pentru World of Warships. Și chiar dacă nu vă numărați printre acești primi norocoși, nu vă faceți griji: comandantul Teodorescu va fi disponibil în mod gratuit pentru toți jucătorii de World of Warships de la mijlocul lunii aprilie 2024, prin intermediul unui eveniment special in-game.

Alte noutăți aduse de noul update pentru World of Warships

Noul comandant de navă român nu este singurul bonus de care jucătorii de World of Warships se pot bucura în acest nou update. Un eveniment in-game Piñata Hunt va sosi în joc la sfârșitul acestei luni, special pentru a prinde la timp “sărbătoarea” de 1 aprilie. Astfel, concurând în două echipe de câte șapte jucători, nave din tier-urile VIII-IX se vor duela pe o versiune specială a hărții Hotspot pentru a scufunda o ambarcațiune specială Piñata. Pe lângă camuflajele speciale ce vor putea fi folosite în această misiune, jucătorii vor putea câștiga piñata tokens, cu ajutorul cărora vor putea debloca camuflaje permanente, un patch și un steag comemorativ în secțiunea Armoury.

Acest event in-game va introduce și o mecanică de joc complet nouă în World of Warships: Support Consumables. Dintr-o selecție de opt astfel de Support Consumables, jucătorii vor putea echipa până la cinci astfel de consumabile, fie prin achiziționarea acestora sau prin ducerea la bun sfârșit a misiunilor de luptă.

Nu în ultimul rând, o selecție de zece crucișătoare noi, reprezentând Comunitatea Națiunilor (Commonwealth), au fost adăugate în joc, în regim Early Access. Noile nave pot fi găsite în secțiunea Tech Tree și se remarcă prin caracteristici precum un DPM bun (damage per minute), dar și o viteză mai scăzută a orientării turelelor. Tunurile care echipează aceste nave încep de la cele de 152mm și cresc până la 203mm peste Tier-ul VIII, torpilele adăugându-le putere de foc suplimentară după atingerea Tier-ului III.

Aceste noi crucișătoare sunt acompaniate de un nou event in-game: Commonwealth Team Event Pass. Pe parcursul acestuia, jucătorii vor avea de deblocat 20 de niveluri de progresie, care vor oferi o sumedenie de recompense, precum comandantul de navă de inspirație istorică Harold Farncomb, care va oferi 6 skill points, camuflaje, containere și token-uri ce vor putea fi revendicate în secțiunea Armoury.

World of Warships, jocul preferat al pasionaților de istorie navală

World of Warships este un joc video gratuit, pentru PC, de lupte între nave de război de inspirație istorică, realizat de echipa de la Wargaming. Jocul oferă o flotă bogată de nave emblematice, împărțite în cinci clase diferite, precum și medii de joc gândite strategic, pentru o experiență de lupte navale cât mai satisfăcătoare, dar și accesibilă pentru oricine.

Grație acurateței istorice, World of Warships poate fi perceput și drept un muzeu digital de vapoare de război, un loc de întâlnire pentru toți pasionații de istorie navală. Conținut nou, bazat pe diferite teme, și noi moduri de joc sunt adăugate în mod constant, pentru a menține viu interesul comunității, dar și pentru a atrage noi jucători. Vă puteți începe aventura în World of Warships accesând aceasta pagină.

Jocul s-a bucurat de un succes apreciabil, abordarea sa unică fiind adaptată și pentru alte platforme, în titluri alternative precum World of Warships: Legends, pe consolele PlayStation și Xbox, și World of Warships Blitz, pe dispozitivele mobile iOS și Android.

Wargaming, studioul responsabil pentru World of Warships, activează încă din 1998, având sediul central în Nicosia, Cipru, și birouri în toate colțurile lumii, inclusiv în Chicago, Praga, Shanghai, Tokyo, Vilnius sau Belgrad. Pe lângă World of Warships, din portofoliul celor de la Wargaming fac parte și alte jocuri video foarte populare, precum World of Tanks sau World of Warplanes.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...