COVID-19. Dumitru Dragomir spune că a avut coronavirus în 2019: A fost groaznic. Pe cine a infectat fostul şef al LPF

COVID-19. Dumitru Dragomir spune că a avut coronavirus în 2019: A fost groaznic. Pe cine a infectat fostul şef al LPF
Dumitru Dragomir
Publicat: 13/04/2020, 20:03

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus în 2019. El a spus că nu a fost testat, dar a avut toate simptomele noului virus şi a fost internat timp de două săptămâni.

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus în 2019. Omul de afaceri a declarat că a luat virusul din Italia şi că i-a îmbolnăvit şi pe membrii familiei lui.

Dumitru Dragomir spune că și-a infectat întreaga familie

„L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Deşi a simţit pe propria piele ce înseamnă boala, Dumitru Dragomir nu se teme de o nouă îmbolnăvire. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal iese zi de zi afară din casă.

„Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin”, a mai spus Dragomir.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase