Nou mesaj controversat al Oliviei Steer. Îndeamnă la proteste susținând că oamenii mor în ATI „legați de pat, sufocați și însetați”

Nou mesaj controversat al Oliviei Steer. Îndeamnă la proteste susținând că oamenii mor în ATI „legați de pat, sufocați și însetați”
Olivia Stter îi îndeamnă pe oameni să iasă la proteste anti-restricții invocând motive controversate / Sursă FOTO: @oliviasteer - Instagram
Publicat: 03/04/2021, 12:28
Actualizat: 03/04/2021, 12:30

Olivia Steer îi îndeamnă pe români să iasă la proteste sâmbătă, 3 aprilie, în Piața Universității din Capitală. Aceasta susține că pacienții COVID-19 mor în secțiile ATI „legați de pat, sufocați și însetați”. 

Fosta vedetă TV, Olivia Steer, enumeră într-o postare pe Facebook motivele care ar trebui să îi determine pe români să iasă din case și să participe la protest.

Printre acestea se regăsesc: „dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%”, „enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific”, „mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui”, „morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului”, „la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid”.

Olivia Steer îi cheamă pe oamenii la proteste invocând motive controversate

„Dacă nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la liberă circulație pentru o gripă cu rată de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fără fundament științific, în numele unei gripe cu rată de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rată de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piață Universității!

Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, că animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați

Dacă nu te revoltă că, la AȚI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă te lasă rece că ți se neagă dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstituționale și neargumentate științific, în numele unei gripe cu rată de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Dacă ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizații CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rată de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți-ai pus două-trei mășți în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vină pe cei care nu respectă niște măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rată de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presă cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rată de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozeșți, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sînt primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemică și și-au reluat viață normală, fără mășți și fără distanțare și fără că incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rată de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți! 3 aprilie, Piață Universității, ora 13.00!”, transmite Olivia Steer pe Facebook. 

Olivia Steer a stârnit controverse legate de pandemia COVID-19, deși propriul ei soț a avut boala

Olivia Steer este soția cunoscutului realizator de emisiuni Andi Moisescu, care a contractat boala COVID-19 în luna noiembrie a anului trecut.  De-a lungul timpului, soția acestuia a promovat pe rețele de socializare diverse site-uri care promovează teorii ale conspirației, stârnind astfel polemici referitoare la vaccinul împotriva bolii și la pandemia COVID-19.

Fosta vedetă TV îl acuza pe Ludovic Orban, pe vremea când era premier, în vara lui 2020, că aduce în țară vaccinuri antigripale „cauzatoare de coronavirus”. De asemenea, recent, în luna ianuarie a acestui an, a preluat o postare de la avocatul Gheorghe Piperea prin care a subliniat că există o manipulare planificată la nivel mondial, guvernele fiind părtașe, iar Bill Gates controlează OMS prin finanțări, demonstrat prin timpul alocat în cadrul plenului organizației. Printre beneficiile generate de această manipulare a populației de către China, guvernele lumii și Gates, se urmărește ”câștigarea unor sume uriașe de bani și a unor noi teritorii economice sau geostrategice”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?