Soluția banală și extrem de simplă pe care Adina Alberts o recomandă în lupta cu noul coronavirus! Se găsește sub formă de tablete, spray sau de picături

Soluția banală și extrem de simplă pe care Adina Alberts o recomandă în lupta cu noul coronavirus! Se găsește sub formă de tablete, spray sau de picături
Publicat: 22/09/2020, 14:08

Medicul Adina Alberts susține că albastru de metilen nu trebuie evitat deloc în pandemie și recomandă administrarea acestuia sub formă de tablete sau de picături.

„Dragii mei, mulți dintre dvs poate vă amintiți de postarea mea legată de ALBASTRU DE METILEN. Vă spuneam în urmă cu mai bine de 6 luni, că această aparent banală substanță, atât de ieftină și care se găsește „pe toate drumurile”, este extrem de eficientă în prevenirea și în combaterea infecție cu noul coronavirus.

Am venit în fața dvs informată până în dinți, cu studii și experiențe ale unor colegi din străinătate, am adus dovezi clare. O parte dintre cei care mi-ați ascultat sfatul, mi-ați și dat un feedback și mi-ați mulțumit.

„Beatrice Mahler a fost singurul medic care și-a arătat interesul în a încerca și acest tratament”

Demersurile mele de acum câteva luni, adică la dr Rafila, la dl Arafat, la dr Musta, la Ministerul Sănătății, au rămas fară niciun rezultat sau răspuns. Am mai vorbit telefonic și cu dna Dr Mahler de la Spitalul de Pneumologie Marius Nasta. A fost singurul medic care și-a arătat interesul în a încerca și acest tratament”, a scris pe Facebook Adina Alberts.

Potrivit medicului, albastru de metilen nu trebuie evitat în acestă pandemie.

„Vă puteți achiziționă capsule cu albastru de metilen destinate tratării infecțiilor urinare”

Dar iată că s-au scurs 6 luni și mediul online abundă de studii, unele în derulare, altele finalizate, care îmi arată mie în primul rând, dar ne arată și nouă tuturor, că am avut dreptate, și că albastru de metilen nu trebuie evitat deloc în această pandemie. Guvernanții noștri au scos din farmaciile din România, hidroxiclorochina, medicamentul despre care se știe că este eficient împotrivă SARS-Cov2 și despre care Președintele Trump povestea că și-l administrează zilnic în scop preventiv. Dar încă nu au scos albastrul de metilen. Se găsește în farmacii sub formă de soluție, tablete sau capsule, având gramaje și concentrații diferite.

Vă puteți achiziționă capsule cu albastru de metilen destinate tratării infecțiilor urinare, și să luați o astfel de capsulă o dată la 2-3 zile. Sau să căutați soluție de albastru de metilen 1% de uz intern și să luați 2-3 picături pe zi, în ceai sau pe o linguriță de zahăr. Pentru copii, preventiv, le puteti da capsule de supt sau spray oral cu albastru de metilen”, mai spune Adina Alberts.