VEȘTI BUNE. Germania anunță cel mai scăzut număr de decese provocate de COVID-19 din ultimele șase săptămâni

Redactor:
Andrei Vacaru
VEȘTI BUNE. Germania anunță cel mai scăzut număr de decese provocate de COVID-19 din ultimele șase săptămâni
Germania anunță cel mai scăzut număr de decese provocate de COVID-19 din ultimele șase săptămâni. Sursa foto: Shutterstock

Centrul german pentru Controlul Bolilor a anunțat luni cel mai scăzut număr de decese provocate de COVID-19 într-un interval de 24 de ore din ultimele șase săptămâni.

Potrivit Institutului Robert Koch, 43 de persoane au murit din cauza acestei boli de duminică până luni, astfel că numărul total al morților se ridică acum la 6.692 în Germania, informează CNN. Acesta este cel mai scăzut număr de decese de la raportarea din 25 martie.

De asemenea, numărul de noi infectări rămâne relativ scăzut în Germania, cu 679 de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore. În aceeași perioadă, aproximativ 2.200 de persoane au fost declarate vindecate.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat recent că o scădere susținută a numărului de noi infecții va fi crucială pentru continuarea relaxării restricțiilor impuse pentru combaterea epidemiei.

Merkel va avea miercuri o discuție cu reprezentanții landurilor germane despre relaxarea restricțiilor și relansarea economiei.

Inchide