Ryan Reynolds: „Rolurile din filmele cu supereroi sunt mult mai ușoare decât cele din musicaluri”

Ryan Reynolds: „Rolurile din filmele cu supereroi sunt mult mai ușoare decât cele din musicaluri”
Publicat: 03/12/2022, 16:44
Actualizat: 03/12/2022, 16:45

Starul „Deadpool” Ryan Reynolds a recunoscut că se simte mult mai confortabil când joacă roluri de supereroi în filme de acțiune decât atunci când a făcut musicalul  „Spirited”.

Ryan Reynolds spune că cel mai probabil nu va mai juca într-un alt musical în cariera sa.

Actorul în vârstă de 46 de ani trebuie să cânte și să danseze în noul său film „Spirited” și, deși se simte confortabil cu scenele de luptă din filmele de acțiune, el a recunoscut că s-a chinuit mult mai mult cu coregrafia filmului de sărbători de pe Apple TV+.

Într-un interviu pentru publicația Big Issue, starul „Deadpool” a spus: „A mă antrena pentru un film cu supereroi este ceva ce fac de la 20 de ani și acum am 46 de ani. Este practic a doua natură pentru mine. A face o secvență de luptă este imprimat în mine. Le memorez foarte repede. Partea bună este că pot oricând să fac o greșeală și să o folosesc în avantajul meu în acel moment.”

„În timp ce dansez, dacă fac o greșeală, mă pierd complet, habar nu am cum trebuie să reacționez în momentul următor, mă blochez pur și simplu. Nu știu dacă aș face un musical din nou. Eu nu cred acest lucru”, a adăugat actorul.

„Sunt discipline foarte diferite. Atunci când nu ți-ai petrecut viața într-un mediu care presupune să cânți și s dansezi până te identifici cu artele astea, te chinui mult până îți găsești ritmul”, consideră Reynolds.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că putem avea 15, 20, 30, 50 de reluări pentru o scenă, de câte ori este nevoie până aceea iese bine!”

Deși s-a chinuit mult cu pașii de dans, lui Ryan i-a plăcut foarte mult să se uite la dansatorii care au lucrat la film.

El a spus: „Mi-a plăcut să mă uit la dansatorii și cântăreții care lucrau la film. A avea un loc în primul rând pentru talentul lor a fost unul dintre marile privilegii ale întregii mele vieți. Și vreau să spun asta. Sunt adesea trecuți cu vederea. Veți găsi dansatori aglomerați în genericul unui film, dar ei sunt piloni ai poveștii.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: STONED ALONE. Ryan Reynolds va produce o parodie după filmul SINGUR ACASĂ

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit

Ryan Reynolds ar putea fi vedeta unui remake al fimului „NEMURITORUL”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase