Cine sunt concurenţii de la „Love Island România”. Ei îşi caută iubirea în cel mai nou show de la Pro TV

Cine sunt concurenţii de la „Love Island România”. Ei îşi caută iubirea în cel mai nou show de la Pro TV
Sursa foto: Arhiva Gândul/ Caracter ilustrativ
Publicat: 24/09/2023, 17:44

Reality-show-ul Love Island, difuzat în peste 25 de țări din întreaga lume, a ajuns și în România. Va putea fi urmărit la Pro TV începând cu data de 2 octombrie 2023. 

Love Island este unul dintre cele mai cunoscute reality-show-uri din televiziunea internațională. Programul televizat este difuzat, în prezent, în peste 25 de țări din întreaga lume. Succesul înregistrat de emisiune a determinat Pro TV-ul să cumpere formatul și să îl reproducă și în România.

Castingul emisiunii ce urmează să fie prezentată de Alina Ceușan a avut deja loc, iar zece tineri sunt gata pentru a porni în aventura vieții lor. Cinci fete și cinci băieți vor încerca să își găsească dragostea adevărată în cadrul show-ului.

Concurenții care vor participa la „Love Island”

Concurenții vor locui 24/24 într-o vilă de lux, într-o locație exotică. Încă din primele ore petrecute în emisiune, cele cinci fete și cei cinci băieți vor trebui să aleagă alături de cine vor forma un cuplu. Cei care vor câștiga show-ul vor pleca acasă cu un premiu în valoare de 50 de mii de euro.

Reprezentanții Pro TV au făcut publice, chiar cu câteva zile înainte de difuzarea premierii reality-show-ului, cine sunt concurenții care vor participa la emisiune. Este vorba, așa cum am precizat deja, de cinci fete și cinci băieți, cu vârste până în 30 de ani. Iată cum arată echipele, potrivit playtech.ro

Fetele care vor participa la „Love Island”

Ada Ileana. Are 26 de ani și de meserie este profesoară de limba engleză. A câștigat titlul Miss Internațional România 2022. Este singură de 3 ani de zile, însă nu și-a pierdut niciodată speranța că va găsi un partener potrivit.

Alexandra Balea. Are 23 de ani și este studentă în anul III la Medicină. Este deschisă să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii de la Pro TV. Spune că, dacă îi place de cineva, face ea primul pas. Totuși, dacă acea persoană calcă greșit, nu o uită niciodată.

Gabriela Ilișiu. Are 23 de ani și este cântăreață. Mărturisește că se îndrăgostește repede și promite să fie singura femeie adevărată din viața unui bărbat. Se răzbună, însă, la fel de repede. Este singură de 2 ani de zile și visează la o familie mare și frumoasă.

Josephinka Smolena. Are 21 de ani și este însoțitor de zbor. Îi plac muzica și dansul, în mod deosebit. Susține că îi plac bărbații cu simțul umorului, însă nu ia niciodată dragostea în glumă.

Mădălina Rancea. Are 26 de ani și este consultant de vânzări. Vrea să găsească un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. Este totuși atentă, analizându-și opțiunile de două ori înainte de a face o alegere. Crede că ce este al ei este pus deoparte.

Băieții care vor participa la „Love Island”

Adrian Butușină. Are 29 de ani și este antrenor personal. Recunoaște că, dacă nu este implicat într-o relație romantică, flirtează cu mai multe femei în mod simultan. Acum a hotărât să își schimbe planul. Își dorește să găsească dragostea adevărată.

Denis Iuga. Are 21 de ani și este foarte popular pe rețelele sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, unde și-a construit o comunitate de peste 150 de mii de urmăritori online. Visează să aibă o familie foarte mare, la timpul potrivit, alături de fata potrivită.

Andrei Bordeianu. Are 23 de ani și este antrenor personal. Femeia ideală, în viziunea lui, trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu trup armonios și în același timp amuzantă și energică.

Eduard Caba. Are 24 de ani și este model. Susține că are aspect, corp, dar și creier, motiv pentru care poate să convingă orice fată că el este bărbatul ideal, chiar dacă la început nu există o conexiune extrem de puternică între ei. Se declară pregătit pentru o relație de lungă durată.

Valentin Popescu. Are 27 de ani și este creator de conținut. Îi plac femeile blonde și mai scunde decât el. Recunoaște că nu este vreun sfânt, fiind deschis la orice, inclusiv la o relație pe viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Fraţi români împuşcaţi pe stradă, în Spania: unul a murit pe loc, celălalt e...
Mai ai pe acasă bancnote cu eclipsa din 1999? Se vând cu 2.180 lei acum,...
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei:...
Imagini din închisoarea în care intri și nu mai știe nimeni de tine. Încă 2.000...
Antonela Patrut, apariție-șoc la brațul lui Donald Trump jr. Arpad, lăsat în plan secund de...
Cum a aflat Anca Molnar că are o TUMORĂ pe creier. Simptomul BANAL pe care...
Un rocker îi ia apărarea lui Babasha după concertul Coldplay. "Suntem ultimii ipocriți, ne-am făcut de...
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de...
Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei. Bărbatul...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Stellantis mută o parte din producţia de vehicule electrice din China în Europa / Taxele...
NAZISTUL care a încercat să-l UCIDĂ pe Hitler
Se schimbă permisul auto. Obligatoriu din 1 ianuarie. Amendă dacă nu ceri unul nou
O manipulare care face victime în online. Bărbații sunt marea țintă
Cine sunt părinții lui Babasha, tânărul huiduit la concertul Coldplay. Așa arată femeia de la...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
O „comoară” din epoca vikingă, descoperită cu un detector de metale pe Insula Man
×