Constantin din Iași a făcut FOAMEA, după ce a fost păcălit de un cioban, la care a lucrat două luni: „Ne-a cerut rușinat de mâncare, scuzându-se…”

Constantin din Iași a făcut FOAMEA, după ce a fost păcălit de un cioban, la care a lucrat două luni: „Ne-a cerut rușinat de mâncare, scuzându-se...”
Sursa foto: FACEBOOK / EDUARD VÎLCAN
Publicat: 31/05/2023, 10:09

Povestea impresionantă a lui Constantin Vlădescu, un bărbat amărât din Iași, care a fost păcălit de un cioban, a ajuns virală pe rețelele de socializare.

Cei care au distribuit povestea lui Constantin, bărbatul de 42 de ani, care a lucrat două luni „la oi”, în Videle, Teleorman, dar nu a fost plătit, cer ajutor pentru acesta, după ce ei înșiși i-au oferit ceva de mâncare.

„El este Vlădescu Constantin. Un om simplu, umil, în vârstă de 42 de ani. L-am întâlnit aseară langă Shaormeria Băneasa din Lacul Tei. Trebuia să mă întâlnesc acolo cu 2 prieteni.

Când am ajuns la ei, Dl Constantin s a apropiat și ne-a cerut rușinat ceva de mâncare, scuzandu-se și spunând că nu e genul care să cerșească doar că nu are încotro. Când am scos portofelul din buzunar să îi întind o suma de bani, s-a dat doi pași în spate crezând că am de gând să îl lovesc, pesemne că a rămas cu frica de la loviturile pe care le-a încasat. L am întrebat ce s-a întâmplat. Se pare că locuiește în Iași și prin intermediul unui anunț din ziar a găsit un loc de muncă “la oi” (cum s-a exprimat el) în Videle, Teleorman. A plecat de acasă spunând că nu are de niciunele, nici macar curent eletric în casă. A stat la munca la acel om 2 luni, timp în care nu a fost plătit deloc, doar i s a oferit mâncare și un loc de dormit.

Oameni cu suflet mare: „Acum dânsul este în tren, l-am ajutat”

După 2 luni a fost bătut cu o bâtă, de unde și mâna lovită. (aseară am sunat la urgențe, a fost la Spitalul Floreasca unde a primit îngrijirile necesare și a aflat că mana îi este fracturata în 3 locuri). După ce a fost bătut, de frica a fugit, l au luat 2 băieți la ocazie cu mașină și l au lașat în București, unde am dat de el, eu și cu prietenii mei. Acum dânsul este în tren. L-am ajutat cu câteva alimente, tratamentul pentru fractura, niste bănuți, și un bilet de tren, cât am reușit și noi să oferim. Se îndreaptă spre casă acolo unde din cate am înțeles nu îl așteapta nimeni.

Ideea este alta. Daca cumva cunoașteți persoane, în zona Iașului, care l-ar putea ajuta cu un loc de muncă, pentru că el asta își dorește. Nu vrea să primească nimic de-a gata, ba chiar s-a oferit oricând voi avea nevoie de ceva să îl sun pentru că a spus că știe să puna o gresie, o faianță, să dea un glet ș.a.m.d.

O distribuire daca ați putea da ar fi perfect, pentru a ajunge cât mai repede la cineva din zona unde locuiește acesta, iar pentru cei care pot să-l ajute și vor să știe unde îl găsește vă las mai jos numărul de telefon al acestuia…”, scrie omul care l-a ajutat pe Constantin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini cutremurătoare cu Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
VIDEO Momentul în care autocarul cu zeci de oameni cade de pe podul din Veneția...
Femeia care a crezut că e gravidă! Medicii, șocați de ce au descoperit la ecografie
Plăţile cash vor fi plafonate la 2.500 de lei. 80% dintre tranzacţiile din România sunt...
Tabelul prețurilor RCA în 2023. Care e cea mai ieftină asigurare pentru mașină
Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să...
O nouă materie în școlile din România? Anunț important pentru elevi
Trecătorii au scos telefonul și au început să filmeze! Trei tinere din Iași nu au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Această pensionară de 71 de ani s-a măritat cu un puști de doar 17 ani....
Cum nășteau femeile din Germania anilor 1900! Metoda FĂRĂ DURERE și fără...
Gabriela Firea l-a părăsit: Bea foarte mult și mă bătea
DJ Lalla, jefuită după ce a murit. Ce spune acum hoțul
Care e secretul genelor impresionante ale Corneliei Dansatoarea. Cum reușește să le facă atât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mami, în patul meu doarme un BAU-BAU! Mama: Fiule, ai 40 de...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...