Nadia Comăneci: Sportul de masă lipsește foarte mult. Generația de azi are tot sprijinul nostru

Redactor:
Gândul
Nadia Comăneci: Sportul de masă lipsește foarte mult. Generația de azi are tot sprijinul nostru
Nadia Comaneci este intervievata pentru versiunea on line a Ziarului Financiar, vineri 21 septembrie 2018, in Bucuresti. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Fosta campioană Nadia Comăneci a afirmat, miercuri, în Parlament, că sportul de masă „lipsește foarte mult” din România, adăugând că generația tânără are suportul sportivilor consacrați dacă vrea să facă performanță, fără a fi nevoită se plece în străinătate.

„Este important ca generația de astăzi, cea care vine, să știe că are sprijinul nostru. Ei trebuie să aibă oportunitatea, așa cum am avut și noi să practice sportul, nu numai sportul de performanță, dar și sportul de masă, care lipsește foarte mult, și oportunitatea de a avea bazele în care să participe la aceste activități”, a afirmat Comăneci.

Conform sursei citate, ea, alături de alți sportivi români, îi susține pe cei care vor să facă performanță.

„Succesul în sportul românesc a fost și este bucuria românului și e important ca generația de astăzi să știe că are sprijinul nostru și să nu fie nevoită să meargă în afară pentru că nu are posibilități de finanțare, nu are unde să se antreneze sau de aparatură care este mult în urmă față de ce se întâmplă în alte țări”, a adăugat sursa menționată.

Nadia Comăneci, alături de Alina Dumitru, Stefan Birtalan, Camelia Potec, Gabriela Szabo, Simona Halep și Ilie Năstase sunt prezenți, miercuri, în Parlament. Ei au venit în urma invitației senatorilor Șerban Nicolae și Daniel Zamfir, care vor ca Arenele BNR să revină în proprietatea statului român.

×

Urmăriți Gândul LIVE Fie în capitală, fie la mare, lumea petrece fără nicio reținere. Nimeni nu mai ține cont de distanțare și de purtarea măștii, iar poliția trece prin mijlocul mulțimii fără să schițeze niciun gest! https://bit.ly/2Ay1nSZ Alice Grasu, manager al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Luni, 6 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide